- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Engem az dühít, hogy valaki kettesével hordja vissza, de nem venné a fáradtságot, hogy végig gondolja: vajon mekkora az esélye annak, hogy másodszor is pont az a hiba jön elő, ami elsőre. Pláne akkor, mikor a baráti körben is vannak, akik hordják és na ná, hogy azok is ugyan azt a hibát produkálják.
Nem kéne ilyenkor gondolkodni, hogy:
"Halk a hívás közben, zajos a vonal" >> Biztos hogy nem a hálózat hibás? Biztos, hogy a legalább 10-15 éves T-s antennák mindenhol jól teljesítenek? Biztos, hogy mindig 100%-os a vétel?
"Fagy a lock, ha bekapcsolom a WiFi-t" >> Tuti, hogy a telefon szar, attól mert másik 4-5 megy gond nélkül tovább azon a routeren? Nem kéne megpróbálni, hogy hátha mégis nem 3 teló hibázik ugyan úgy, hanem van egy maradandó közös pont...?!
"Érzéketlen a touch" >> Ezt tegnap volt szerencsém az Alcatel OT-995 mellett kipróbálni. Javaslom másnak is, mint referencia! Sírva fogjátok visszakérni a GXI-t és ez nem az én véleményem: azért adtam egyrészt a srác kezébe, mert ilyet szeretett volna inkább venni, másrészt azért, mert szerettem volna, ha végre valaki olyan mond róla élőben véleményt, akire nem lehet ráfogni, hogy megbeszéltük előre... Hát nem csak a touch volt a téma és nem negatív irányba...
Folytathatnám még, de ezek már lefutott körök. Visszatérhetnénk a Blade I-re, ahol volt nem létező gradiens hiba, amit "kijavítottak" (nem csináltak vele semmit) és érdekes mód azóta sem panaszkodott rá senki... stb...stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kés topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Wuthering Waves
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest