- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Így építsd a billentyűzeted!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Monitor hiba topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen videókártyát?
- Használt VGA / videókártya ajánló
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxos23
aktív tag
válasz
Keeperv85 #13492 üzenetére
Hu lehet igazad van de már késő elment még egy üzi nekik.Többet nem irok és ezer bocs, de csak érdeklődtem valami szinten jogosan.
Remélem nem jön a yard
De szépen fogalmaztam.Ezt irtam, de többet nem írok.
Tisztel T-Mobile:
Jelenleg én is az Ice Cream Sandwich(B4) gyári rom-ot használom a telefonon.
Én arra lettem volna kíváncsi hogy nem e lesz, vagy nincs-e önöknél az ehez tartozó Ice Cream Sandwich(B5) frissítés.
Így nincs mit frissíteni , mivel nincs frissítés hozzá.
A ZTE azt mondta hogy már nálatok az Ice Cream Sandwich(B5) rom csak tesztelés alatt van és kiadásra vár.
De akkor rosszak az infóim, valószínű.
Kérem ha lehet megérdeklődni a gyártót ha már ennyit fizettünk ezért a telefonért legalább javítsa ki a hibáit nagyából egy új rom-al.
Mivel olyan gondok vannak, mint pl a fagyás kikapcsolás és kompatibilitási problémák.
Én személy szerint már a 2. készülékem használom mert az első hibás volt.De a másodikat is vissza fogom vinni, mivel PC-re csatlakoztatva kikapcsol ha másolok az SD vagy belső memóriára.
Meddig fog ez igy menni??
Esetleg nem lehet más készüléket kérni tőletek a ZTE helyett? Ebben az ár kategóriában pl a Samsung Galaxy S Advanced-et??Kérem még erre válaszoljanak és félreértés ne essék én csak érdeklődtem, hátha többre jutok.
Köszönöm Megértésüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest