Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• boxos23

aktív tag

válasz Keeperv85 #13492 üzenetére

Amúgy miért jönne a yard??
    Én csak egy rendes frissítés után érdeklődtem.
    Semmi konkrétumot bántó dolgot nem irtam, vagy igen ?
    Akkor bocsi. :DD

Azért majd a választ, már ha kapok rá, be másolom nektek.

• boxos23

aktív tag

válasz Keeperv85 #13492 üzenetére

Hu lehet igazad van de már késő elment még egy üzi nekik.Többet nem irok és ezer bocs, de csak érdeklődtem valami szinten jogosan.
    Remélem nem jön a yard :)
    De szépen fogalmaztam.

Ezt irtam, de többet nem írok.

Tisztel T-Mobile:

Jelenleg én is az Ice Cream Sandwich(B4) gyári rom-ot használom a telefonon.
    Én arra lettem volna kíváncsi hogy nem e lesz, vagy nincs-e önöknél az ehez tartozó Ice Cream Sandwich(B5) frissítés.
    Így nincs mit frissíteni , mivel nincs frissítés hozzá.
    A ZTE azt mondta hogy már nálatok az Ice Cream Sandwich(B5) rom csak tesztelés alatt van és kiadásra vár.
    De akkor rosszak az infóim, valószínű.
    Kérem ha lehet megérdeklődni a gyártót ha már ennyit fizettünk ezért a telefonért legalább javítsa ki a hibáit nagyából egy új rom-al.
    Mivel olyan gondok vannak, mint pl a fagyás kikapcsolás és kompatibilitási problémák.
    Én személy szerint már a 2. készülékem használom mert az első hibás volt.De a másodikat is vissza fogom vinni, mivel PC-re csatlakoztatva kikapcsol ha másolok az SD vagy belső memóriára.
    Meddig fog ez igy menni??
    Esetleg nem lehet más készüléket kérni tőletek a ZTE helyett? Ebben az ár kategóriában pl a Samsung Galaxy S Advanced-et??

Kérem még erre válaszoljanak és félreértés ne essék én csak érdeklődtem, hátha többre jutok.

Köszönöm Megértésüket.

Új hozzászólás Aktív témák