-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxos23
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Hu lehet igazad van de már késő elment még egy üzi nekik.Többet nem irok és ezer bocs, de csak érdeklődtem valami szinten jogosan.
Remélem nem jön a yard
De szépen fogalmaztam.Ezt irtam, de többet nem írok.
Tisztel T-Mobile:
Jelenleg én is az Ice Cream Sandwich(B4) gyári rom-ot használom a telefonon.
Én arra lettem volna kíváncsi hogy nem e lesz, vagy nincs-e önöknél az ehez tartozó Ice Cream Sandwich(B5) frissítés.
Így nincs mit frissíteni , mivel nincs frissítés hozzá.
A ZTE azt mondta hogy már nálatok az Ice Cream Sandwich(B5) rom csak tesztelés alatt van és kiadásra vár.
De akkor rosszak az infóim, valószínű.
Kérem ha lehet megérdeklődni a gyártót ha már ennyit fizettünk ezért a telefonért legalább javítsa ki a hibáit nagyából egy új rom-al.
Mivel olyan gondok vannak, mint pl a fagyás kikapcsolás és kompatibilitási problémák.
Én személy szerint már a 2. készülékem használom mert az első hibás volt.De a másodikat is vissza fogom vinni, mivel PC-re csatlakoztatva kikapcsol ha másolok az SD vagy belső memóriára.
Meddig fog ez igy menni??
Esetleg nem lehet más készüléket kérni tőletek a ZTE helyett? Ebben az ár kategóriában pl a Samsung Galaxy S Advanced-et??Kérem még erre válaszoljanak és félreértés ne essék én csak érdeklődtem, hátha többre jutok.
Köszönöm Megértésüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Apple TV+
- Milyen autót vegyek?
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Apple iPhone 14 Pro Silver ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB 95%
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi