Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
tonyqa23
üzenetére
na akkor átfogalmazom irónia mentesre hátha úgy nem kell előre ülnöm
szóval: nyugi, az enyém is kb így merül, szóval szerintem a tiédnél sem nyúlt mellé Ching Chung az összeszerelő szalagnál és rakott bele véletlenül kisebb akksit, mivel az enyém is kb ennyit megy. bakker, most sem jött össze 
szóóval így vonnám le azt a következtetést hogy a telefont készenléti ideje nagyban ( naagyon nagyban ) függ a felhasználói szokásoktól és a készülékre telepített alkalmazások számától. innentől fogva felesleges fórumon megversenyeztetni. de persze nekem is csak véleményem van, nem igazságom
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szóval: nyugi, az enyém is kb így merül, szóval szerintem a tiédnél sem nyúlt mellé Ching Chung az összeszerelő szalagnál és rakott bele véletlenül kisebb akksit, mivel az enyém is kb ennyit megy. bakker, most sem jött össze 
)