Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- OLED TV topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Válts 2G-ről 3G-re(vagy fordítva), aztán vissza. Ez nekem megoldotta régen.
Köszi a tippet, de sajnos nálam nem működött, legutóbb amikor csinálta próbáltam ezt, + offlline mód be-ki de semmi, csak az újraindítás hozta helyre,
úgyhogy én is kíváncsi vagyok minden infóra mobilnet ügyben! 
kobipeti (#11127):
Azt vettem észre akkor dobja az adatkapcsolatot, ha új adókörzetbe megyek, ha maradok a helyemen napközben akkor nem dobja le, ez lehetséges?
Nálam volt hogy böngészés közben ment el az adatkapcsolat, úgy hogy egy helyben álltam, és természetesen csak az újraindítás hozta vissza más nem, úgyhogy passz...
-
xtevo
őstag
Köszi!
Én is szeretem pofozgatni, egységes kinézetet adni a telónak. Ezzel a WidgetLocker-al, se lehet módosítani ugye, a jobb felső sarokban lévő infókat?! 
Most még ismerkedek a Mort Player-el, illetve Dolphin Browser-al, amit Keeperv85 ajánlott, eddig szimpatikus nagyon mindkettő, ha lesz "kedvem" akkor majd letöltöm a fizetős appokat is (Poweramp).
Facebook terén nem vagyok akkora addict, csak legyen vmi, ez meg egész vállalható.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Gurulunk, WAZE?!
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
úgyhogy én is kíváncsi vagyok minden infóra mobilnet ügyben! 
Én is szeretem pofozgatni, egységes kinézetet adni a telónak. Ezzel a WidgetLocker-al, se lehet módosítani ugye, a jobb felső sarokban lévő infókat?!