Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter_Pan

tag

válasz Winchester95 #10301 üzenetére

Ismered a vicced, amely szerint az agresszív kismalacnak semmi sem elég jó? Ide jösz warezolni, meg privátban warezolni, nyeferegni azon, hogy nem 5perc alatt tudsz 1,2 GB-ot a class 10-es kártyádra áttölteni, és nagyon úgy tűnik, hogy igencsak hardwer igényes játékok használata nagyon fontos a számodra. Nincs is ezekkel semmi gond, csak elég lenne elolvasni az 1. hozzászólást és tudhatnád, hogy ezen igényeknek nem fog megfelelni ez a készülék. Legalábbis nem azon a szinten amennyire elvárod. Felteszed a kérdést, hogy mit kéne csinálnod, erre mondtam azt, hogy rendeltetésszerűen kéne használnod. Amennyiben túlzóak az elvárásáid, akkor meg bírd ki, hogy amikor 1,2GB-ot akarsz mozgatni, akkor az nem 2 percig tart. Nyilván 2 órát is ki lehet bírni ha erre csak ritkán van szükség. Szerintem nem kevéssel többet olvasol ki abból, mint amit én leírtam. De engedd meg, hogy én csak azért vállaljak felelősséget, amit írtam. Azért amit te bele vízionálsz, azért pedig nem fogok elnézést kérni. A stílust pedig én kérem ki magamnak. Ezennel pedig megkérlek, hogy warezolni, meg vibrátoros alliterációkkal élni menjél innen máshova, mert a következőnél moderátorhoz fogok fordulni. Kb. olyanok a megnyilvánulásaid, mintha fingani meg böfögni járnál ide.

Új hozzászólás Aktív témák