Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
Jobb, gyorsabb és egyszerűbb lett volna ezt egy titanium backup-pal vagy a gyári ZTE-s biztonsági mentés alkalmazással megoldani
Nem tudom, hogy így működni fog-e, de elvileg kéne neki... A libekre is figyelj viszont.ragnar69 és Doosa
Tegnap hívtak rokonaim Svédországból, csak hogy jó messzi példát mondjak. Első próbálkozásra nem hallottak semmit belőlem, én tökéletesen őket. Második próbálkozásnál pedig tökéletes volt a kapcsolat, jobb is mint a GSM (és mennyivel olcsóbb
). Jobb minőség alatt a talán kicsit szélesebb sávú átvitelt értem, tisztább volt a hang, mint GSM esetén, de ezt Vibernél hamarabb is észrevettem már.Skype esetében tapasztaltam furcsát csak, bár ez valószínűleg a progi hibája. A telón 25/5 MBit-et mérek, és emellett a Skype-os videochat közben csak szaggató pacát láttam és alig hallottam a túloldalt. Ennek ellenére (valszeg egy iPhone 5 volt a túloldalon) visszajelzésük alapján tökéletesen láttak és hallottak. (Szintén Svédország
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom, hogy így működni fog-e, de elvileg kéne neki... A libekre is figyelj viszont.
). Jobb minőség alatt a talán kicsit szélesebb sávú átvitelt értem, tisztább volt a hang, mint GSM esetén, de ezt Vibernél hamarabb is észrevettem már.