Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, írtam korábban, hogy volt egy kis gondom a telefonnal ezért vissza is vittem ma, hogy cseréljék ki.
A sugárba vittem vissza mert ott volt dolgom. A szervizes srácnak elmondtam, hogy mi a probléma és hogy azóta nem jelentkezett a fényerő ilyen drasztikus leesése. Kértem, hogy cserélje ki egy újra mert így nem akarom megtartani. Szó nélkül kicserélte volna, de sajnos nem volt készleten és legközelebb jövőhéten szerdára tudta ígérni. Mondtam, hogy nekem szükségem van a telefonra és 1 hétig nem tudom nélkülözni. Nagyon segítőkész volt és mondta, hogy akkor rögzíti a panaszomat és írt egy jegyzőkönyvet a cseréről, beleírta, hogy szerdán lesz cserélve csak a készlet hiányuk miatt. Aláírtuk a papírt és kész is voltam.Szerintem nagyon flottul ment és nagyon rugalmasan kezelték a dolgot, meg is lepődtem.
Ja és ő is kiemelte, hogy ezeket a készülékeket nem javítják csak cserélik.Szóval szerdán megint új telóm lesz!

Bár kicsit félek, hogy az új esetleg rosszabb lesz. Ennek nincsen pixel hibája, a rezgő motor is okés, a hangja is jó ...
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- RTX támogatással érkezik a Directive 8020
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő