Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Végre letelt az a pár töltés mi alatt teszteltem a GXI-t a play frissülés óta, és azt hiszem elmondhatom hogy végre optimalizálódott a helyzet, szóval annyit bír az aksim mint régen!

Ezért nálam még mindenképp marad a GXI, mert ezen kívül csak a kikapcsolgatás jött elő nekem, ami az aksi kitámasztás után meg is szűnt, szóval (kopp-kopp) most ok.

Annyit szeretnék megkérdezni tőletek, hogy tudnátok ajánlani olyan appot, amivel a play-t és a play szolgáltatások appot le lehet menteni? Külön backup appot még nem használtam a GXI-n, mivel a gyári nagyon jó, de úgy néz ki a play-t nem látja sajnos...

Bármilyen infót előre is köszi!

Más:
Bár én még nem szándékozok cserélni, de azért mindennap követem a fejleményeket itt a fórumon hogy képben legyek,
bár tartok kicsit attól hogy elfogy a fél fórum rövid időn belül...

Ne értsétek félre, nem kötekedni akarok, sőt kívánom azoknak akiknek sikerült jól cseréltetni (Alcatel Idol S, Xperia SP) hogy hosszú időn át megelégedéssel használják új telefonjukat, én is inkább más típusra cseréltetnék (mivel már nincs bontatlan új GXI) mint visszavitt GXI-re.
Szerintem is furcsa ez a dolog a T-nél, hogy a különböző üzletekben más és más a gyakorlat, én kezdek gyanakodni arra sajnos, hogy lehet sok olyan GXI-t cseréltettek vissza aminek nem jött elő semmi baja a T-nél, ezért van most a szigorítás, hogy tesztelik, ill. a szervizes előtt produkálni kell a hibát stb...
Bár bevallom nekem is volt olyan ötletem, hogy kiszedem a papírt az aksi alól és visszaviszem hogy kikapcsolgat a teló és egy Idol S, de mivel megszűnt az aksimerülés (eddig) most megtartom mindenképp, bár nem tudom, hogy a gariidő vége felé érdemes lenne-e megpróbálkoznom a cserével olyan megfontolásból, hogy utána ha valami baja lesz akkor szívás kategória, mert se csere, se szerviz...

Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Samsung Galaxy Z flip4 kártya-független 8/128GB
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest