Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Menet közben újfent cseréltettem a készüléket (lilásodás). A tapasztalatok a harmadikkal:
- lilásodás nincs, az újat és a régit egymás mellé rakva a T-s figura is meglepődött a különbségen (az első csak pár hétig volt nálam, arról nem tudom, lilult-e)
- WiFis lockscreen fagyás mindháromnál van/volt, de Regponozok, plusz Llama profilok, így kényelmesen lehet használni
- érintő az elsőnél túlérzékeny volt, a második és a harmadik jó
- szar 2G hálózat és 2G dobálás szintén mindháromnál, kártyacsere után is - a legegyszerűbb megoldás a konstans 3GEz utóbbiról egy észrevétel. Biztos, hogy a telefon is ludas valamennyire, már amennyiben az, hogy normális nyugat-európai hálózatokra tervezték, az ő hibája lenne... :-) Szerintem egyszerűen nem fekszik neki a T pocsék hálója. Tényleg rossz minőséget amúgy érdekes módon csak Budapesten tapasztaltam, Bonyhádon pl. hibátlan volt minden hívásom. A saját háza táján körülnézhetne kicsit kedvenc magentánk, lehet, hogy ennyire elavult, vagy zavarérzékeny a pesti hálója...
Szóval úgy néz ki, végre lett egy (kis korlátozásokkal) kényelmesen és jól használható telefonom.
YEAH!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Borderlands 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Windows 11
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HP 65W töltő eladó
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest