- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Echoo
senior tag
Sajnos én betegebb vagyok a cikkírónál. Talán egy T-Mobile Pulse volt a fertőzés kezdete (később Pulse Minim is volt)? Már nem is emlékszem pontosan. Volt Xperia X10, X10mini, X10mini pro, aztán az okosabb Minikből is mindkettő. ZTE Blade 1 és 3, V970. HTC-ből Hero, Desire, Incredible. Huawei Y200, G300. Alcatel 995. Samsung Galaxy S és Ace2 valamint Advance is, de Nexusból is volt S és i9250 egyaránt. Aztán próbáltam kínaiakat is, Jiayu G2, G3. LG-ből GW620, Optimus 2X, 3D, Black, L7 (rakat sz@r), L9 (ez meglepően jó 45-50 körüli használt áron), és most tegnap óta egy vadiúj 4X HD.
Bizonyára kihagytam pár készüléket, a WP7-es kicsapongásokat nem említettem, de ha egyszer rám jön, megírom a történetemet. Meg kéne állnom, de nem megy. Olyan, mint másnak a kártya, a játékgép, vagy a kocsma. Csak ebbe talán nem döglök bele
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest