Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Mert kicsi a telep, mert nallad lehet akkor is ha allsz, mert nem a motor halozatat terheled, mert nem kell dugdosni semmit a motorba, mert egy pizzarutar is hasznosan hasznalhatja, mert folyamatos a futes, nem kell megszakitani minden leszallassnal, mert Független a motor vagy jarmu halozatatol igy hiba eseten nem okoz kellemetlenseget vagy zavart.
Es szerintem infra szalak lehetnek hasznalatban nem pedig a hagyomanyos ellenallas rendszeruek vagy valami ilyesmi.
-
csongi
veterán
12V.
És ennél pont az 5V ami a lényeg.T_chris:
Igazad van.
De ennél pont a flexibilitás az egyik nagy előny. Amint látható jól gyűrhető, ezért nem lenne gond a testhez állással, illetve a pontonkénti nyomással. Mivel alá öltözékről lenne szó, a hősugárzó részeket másmilyen elosztásba is lehet tenni. Motoros felhasználásnál, elsődleges a lágy részek, illetve térd, karok, vagy akármi.
Nem utolsó sorban Mivel Smart a rendszer, lehetne a testrészenkénti szabályozás.
Az anyaghasználat is fontos. Ahogyan lehet szél és vízálló anyagba integrálni úgy lehetne lélegző anyaggal is.
Egyébként meg hamarosan megjelennek az infrafonalas szövetek szerintem, és akkor már nem lesz semmilyen kényelmi akadálya a használatnak.Mosás:
Azért nem hinném, hogy problémát jelent egy jó minőségű anyagnak a 30 fokos gyors mosás.
Minél közelebb van annál védetettebb és leginkább csak az izzadásból fakadó koszolódás miatt kell mosni. -
csongi
veterán
Egynek jó, de kellene ezt aláöltözőnek is megcsinálni, főleg motoros, vagy statikus testhelyzetben lévő emberek értékelnék. A hidegben dolgozók, hűtőkamrákban stb.
Szóval lehet át ültetni másik ruházati elemebe. Vagy a külső héjat ne csak szél és eső álló legyen , hanem hőtartó is. így szerintem igen nagy a hőveszteség, még akkor is ha az infra sugárzás befele irányul. Az alatta lévő ruházat melegszik át, de el is vezeti a hőt a teljes felületre, és ahol nincs fűtőrész ott máris hőveszteségként könyvelhetjük. Egyébként nem rossz ez egynek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest