Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Nem vagyok náci fun de nekem azért kicsit fura,hogy már ilyen brutál módom "alázzák" a német katonákat akik ugyan úgy csak parancsot teljesítettek mint akárki abban az időben.
Szerintem kicsit morbid,hogy egy nemzet katonáit esztelen zombiként kell kivégezni.Így is minden játék arról szól,hogy ők a gonoszak és le kell vadászni őket egytől egyig...
Arra lennék kíváncsi,hogy mit szólnának ha ezt amcsi katonákkal csinálnák meg...
(Remélem senki nem támad le ezért,nem kell félre érteni,csak egy gondolat volt részemről) -
Ps Vita
őstag
Lehet tudni hány pálya lesz?
-
JanR
addikt
Lassan már erre is ráunhatnának, ahogy a második világháborúra ..
-
xKacsax
aktív tag
Személy szerint én is oda vagyok a zombis / poszt apokaliptikus témáért (játékok, filmek, könyvek). Éppen ezért mondom hogy n+1 mennyiségű ilyen játékot láttam már, tehetnek vele egy próbát de ha rossz kivitelezésű lesz akkor egy remek címet tesznek vele tönkre szerintem. Ellenben ha nagyon jól megcsinálják akkor óriásit tudnak szakítani vele.
-
blackydan
senior tag
Lehet, hogy rókabőr ugyanakkor tuti lesz rá kereslet, nekem mindenesetre bejön ráadásul önálló kiadás 15 dodóért nem rossz
-
ViZion
félisten
Szerintem ez így gáz, Korean Naci Zombi Alien Predator Terrorists jobb lett volna.
-
törölt tag
válasz
Physicist03 #7 üzenetére
Lassan minden játékosban lesz zombi mód?
-
mdv
csendes tag
ha lesz hozzá workshop akkor megéri, ha belebiggesztenek 3 mapot és 10 euros dlck lesznek, akkor ugyanott vagyunk mint a codnál. mindenesetre nagyon sokatmondó mind a trailer, mind a steamre kirakott képek összessége, mivel semmiféle gameplayt nem mutat. egyszer lehet megélem, hogy a trailerekbe gameplayt is raknak, és nem kell letöltenem illegálisan hogy ki tudjam próbálni, mivel az indie fejlesztők nyílván demot sem adnak ki.
-
Kareszovics
addikt
Wishlist!
-
olbaidhun
őstag
szerintem hangulatos... köszi a videót!
-
roommate
csendes tag
már megint zombik...
-
_Szasza_
tag
Ez a zombi téma most nagyon trendi...
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ez nagyon gáz... Ezt valaki megveszi?! Kinek kell ilyen marhaság? Akinek az kell egy sniper elitbe, hogy direkt butított AI sétáljon felé cammogva és lelőhesse, de persze sokat... azzal valami mentális baj van, nem? (:
aram01: még ne vedd meg, lehet, hogy meg lehet nyerni majd valahol
-
D4M13N
aktív tag
hát nálam ez nem jött be pedig mindent szeretek ami zombi vagy poszapok.
De ide pont nem illik bele..lehetett volna más inkább.Maradhat az okkult dolog, csak ne zombi. -
xKacsax
aktív tag
Újból egy rókabőr lehúzás a náci zombikról. Bár igen kellemes köntösben, szerintem a co-op még dob is rajta kicsit. A kérdés már csak az hogy mennyire nagy rá az esély hogy valami "baromság" születik belőle. Megnézem amint kijön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia