- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
mióta a FreeSync működési elvét megismertem, a Dynamic VSync-et kényszerítem ki RadeonPro-val.
nagyjából +5-10%-os FPS az eredménye -
Loha
veterán
Pár érdekesség akkor:
NV szerint a jelenlegi DP 1.2 -ben benne van minden, ami a dinamikusan változó frissítéshez kell.
NV szerint nincs olyan ASIC chip az asztali monitorokban jelenleg, ami képes lenne kezelni a változó frissítéseket, ezért ők csináltak egyet G-Sync néven, de sajnos át kell tervezni hozzá az egész PCB-t.
AMD-nél nem csinálnak a dinamikusan változó frissítéshez szükséges ASIC chipet, csak szabványba foglalták (opacionális), aztán majd a monitor gyártók megcsinálják maguknak, ha akarják, tehát 1-2 éven belül nem várható.
-
Cathulhu
addikt
En ugyanugy vagyok ezzel is mint a Mantleval, koszonom az nVidianak, hogy felzavarta az allovizet, meg ha onmaga ebbol nem jon ki olyan jol, mint gondolta, de mi csak jobban jarunk.
-
Jobban örültem volna, ha a Displayport 1.3 véglegesítéséről és tömeges elterjesztéséről jön hír. Abban ez is benne van, ha jól tudom.
-
Ubran
tag
Jo hir ez igy hetfon
-
zseko
veterán
Na ez egy szép pofon lesz az NV-nek. Amit nem is bánok, mert egyre inkább azt látom, hogy az NV a fejlesztéseivel legtöbbször inkább gátolni próbálja a piacot mint segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A FreeSync-hez szükséges MSA Timing Paramater Ignore kiterjesztés állítólag része lett a DisplayPort 1.2a specifikációknak.
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest