- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
mióta a FreeSync működési elvét megismertem, a Dynamic VSync-et kényszerítem ki RadeonPro-val.
nagyjából +5-10%-os FPS az eredményeBIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Loha
veterán
Pár érdekesség akkor:
NV szerint a jelenlegi DP 1.2 -ben benne van minden, ami a dinamikusan változó frissítéshez kell.
NV szerint nincs olyan ASIC chip az asztali monitorokban jelenleg, ami képes lenne kezelni a változó frissítéseket, ezért ők csináltak egyet G-Sync néven, de sajnos át kell tervezni hozzá az egész PCB-t.
AMD-nél nem csinálnak a dinamikusan változó frissítéshez szükséges ASIC chipet, csak szabványba foglalták (opacionális), aztán majd a monitor gyártók megcsinálják maguknak, ha akarják, tehát 1-2 éven belül nem várható.
-
Cathulhu
addikt
En ugyanugy vagyok ezzel is mint a Mantleval, koszonom az nVidianak, hogy felzavarta az allovizet, meg ha onmaga ebbol nem jon ki olyan jol, mint gondolta, de mi csak jobban jarunk.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
t72killer
titán
Jobban örültem volna, ha a Displayport 1.3 véglegesítéséről és tömeges elterjesztéséről jön hír. Abban ez is benne van, ha jól tudom.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Ubran
tag
Jo hir ez igy hetfon
-
zseko
veterán
Na ez egy szép pofon lesz az NV-nek. Amit nem is bánok, mert egyre inkább azt látom, hogy az NV a fejlesztéseivel legtöbbször inkább gátolni próbálja a piacot mint segíteni.
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- Samsung S24D590PL
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
- Acer Nitro VG270bmiix Gamer Monitor!27/IPS/75HZ/Freesync/1ms/ZEroframe
- Tesla 24col monitor eladó 2db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest