Új hozzászólás Aktív témák
-
Lumicro
csendes tag
válasz
kutyamutya #68 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen házam van.
Ha még aktuális, írj privát üzenetet, és akkor csinálok róla képet -
kutyamutya
csendes tag
Sziasztok,
Látom alig két éve hogy utoljára erre járt valaki, ugyhogy hátha valaki tud segíteni. Zalman Z9 U3 házam van, aminél egy előlap leszedés során sikerrel kiszakadtak a power gombból a vezetékek. A gombon van 4 vezeték csonk, két sorban, fent 3 lent 1. Van két pár vezetékem, egy zöld-fekete és egy zöld-fehér. Valaki meg tudja mondani hogy melyik vezetéket hova kell visszaforrasztani? Elég vaksi vagyok de szerintem a gomb csatlakozásainál nincs semmiféle jelölés. A zöld-fekete madzagpár a be és kikapcsolásért lehet felelős, mivel ha összeérintem őket bekapcsol a gép, ha megint összeérintem kikapcsol. Így gondolom a zöld-fehér pár a gomb világításáért felelt.
Ideiglenesen rádugtam a reset gombot a power csatlakozásra az alaplapon, de a jövőben szerepel a terveim közt egy működő gomb elkészítése.
Valakinek van ilyen háza? Esetleg egy fényképet tud küldeni hogy mi hova van kötve?Köszi,
-
Navaren
aktív tag
válasz
Tamagocsi123 #65 üzenetére
Nem kötöttél sehol semmit rosszul, kicsit visszaolvasva látnád, hogy erről volt itt már szó.
A rendszer képes "kikapcsolt" állapotban is pl. tölteni telefont USB-n keresztül, így ha áram alatt van a rendszer (kikapcsolt állapotban is), akkor az elülső USB panel világítani fog.
A funkció BIOS-ban letiltható, vagy kikapcsolás után áramtalanítsd az egész gépet (mondjuk egy kapcsolós elosztóval)
-
Tamagocsi123
tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Adott egy Zalman z9 neo ház amit most szereltek ossze nekem. A problemám az hogy a gep kikapcsolása után is világit az usb csati világizása. Volt már ilyen hazam de akkor nem világitott ha a gép ki volt kapcsolva. Mit köthettek rosszul hogy mindig világít? Köszönöm
-
Pisti0322
újonc
Sziasztok,
A házba szerintetek beférne ez a 165mm magas hűtő? https://www.alpenfoehn.de/en/products/cpu-cooler/brocken-3-en
A választ előre is köszönöm!
-
tatala77
tag
válasz
StevieWonder #58 üzenetére
Szia!
Én múlt héten vettem ilyen házat feketében, és a felső 2 csati meg az első 2 csati molex, a hátsó ventié pedig hagyományos 3 tűs (azaz a szabályzó lemaradt
).
-
scabi78
senior tag
válasz
donmichael #56 üzenetére
Nálam biosban a power management menüben, ERP-t be kell kapcsolni.
-
scabi78
senior tag
válasz
StevieWonder #58 üzenetére
Szia, igaz, hogy én bemutató vagy kiállított darabot vettem, ami állítólag 3 hónapos és ezen molex csatisak a ventik, ezért hangosak is.
-
StevieWonder
tag
Vett valaki mostanában ilyet? Még most is molex csatisak a ventik?
-
togateam
senior tag
válasz
donmichael #56 üzenetére
-
dawil
tag
Sziasztok!
Egy par napja vettem en is ilyen hazat, engem viszont sotetben mar zavar a kek led a bekapcsologombon meg az USB portokon. Nem lehet ezeket kikapcsolni? Netan az alaplapon az UEFIben be lehet allitani? Vagy csak ugy tudom, ha egyben a ventiket is kikotom az alaplaprol, nomeg az USBket is (ez utobbit nem szeretnem)?
-
Navaren
aktív tag
válasz
donmichael #51 üzenetére
Na, ugye?
Nekem az asztalom bal lába mellett, kívülről van a gép, így ha bármilyen módon valamiért mozgatnám a házat (és mivel relatíve egész nehéz a cucc, ezért erő is kell hozzá), akkor a bal kezemmel fogom meg az előlap bal felső sarkát, és mivel a bekapcsológomb része az előlap tetejét képező élnek is (kivéve az USB panelnél), ezért odafigyelés nélkül nem is tudod nem benyomni legalább éppen annyira, mint amennyit viszont már érzékel a rendszer.
Ez szerintem picit tervezési baki, ami nyilván nem sok helyzetben jön elő, de amikor igen, akkor nagyon rosszkor tud történni, és igencsak bosszantó lehet az első pár alkalommal, mire megtanulja az ember
.
Még egy kérdés: éjszakára Ti áramtalanítjátok a gépet teljesen? Mert a párom meg panaszkodik, hogy olyan erővel világítanak az USB Led-ek még a kikapcsolt gépen is, hogy nem tud aludni tőle.
-
Navaren
aktív tag
válasz
totyika93 #47 üzenetére
Ebben egyébként lehet valami. Amilyen - szerintem - hibátlan minőségűek az oldallapok és a ház belseje, valahogy annyira "igénytelen" a csupa műanyag a kezelőszervek körül. Persze csodát az ember nem vár ennyi pénzért, csak a házról egyébként süt a részletekre figyelés irányelve, és ez talán kicsit tényleg meglepő.
Esztétikailag én csak a ventiket cserélném le belül (Coolermaster Jetflo 120 RED, meg is jöttek már, majd hétvégén nekiállok), illetve lehet, hogy az ajtón is matatok majd valamit - nem vagyok - voltam - nagy modder, de ezzel a gépházzal megjött a kedvem.
#49: Nyilván normál esetben én sem (nagyon) matatok a bekapcsolt géppel, de az első üzembehelyezéskor kicsit azért gondolom Te is kísérleteztél azzal, mi hol, és hogy fér el a gép körül / mögött
. És köszönöm az infókat.
-
donmichael
csendes tag
Szia! Én egyáltalán nem nyitogatom (5emeletes panel 5. emeletén a nyári hőségben sem kellett), mondjuk van benne venti rendesen: elöl két 14 es deepcool pwm, plusz 3db 12es, ebből 1 a cpu ventivel van összekötve, 1 pwm, egy pedig "hőmérős" arctic. A cpu hűtő egy gammaxx 200t. I5 4460 és r9 380 van benne.
-
Navaren
aktív tag
Bocsánat, még egy apróság:
A bekapcsológomb hiperérzékény.Jó 1 cm-es úton jár fel-le, és ezért egy masszív, férfias mozdulattal lehet bekapcsolni a gépet, de nagyjából 1-1,5, de legfeljebb 2 mm-es mozgást is érzékel a rendszer.
Srácok, elmondani nem tudom, hányszor kapcsoltam ki teljesen véletlen a gépet csak attól, hogy a házat ki-be tologatva a helyén a perifériák és a nyomtatóm kábeleit igazgattam, és a bekapcsológombot szinte szándékosan sem lehetett volna "stratégiailag" olyan helyre tenni, hogy szinte mindíg hozzáérjen az ember akarva-akaratlanul a cucc mozgatása közben.Lefőtt az agyam, mire hirtelen rájöttem, hogy semmi gond a táppal, hanem vhogy mindíg ott matat a kezem a gombnál, csak elég gyorsan áll le a rendszer ahhoz, hogy ne legyen könnyű a szem sarkából még időben elcsípni a Windows 10 "Shutting down" feliratát a monitoron.
-
Navaren
aktív tag
Sziasztok!
Így ha jó pár hónap késéssel is, de köszönöm a cikket, éppen valami ilyesmit kerestem, hasonló árfekvésben.
Ezt megláttam, elolvastam, megtetszett, elmentem, megnéztem, megvettem, hazahoztam, beköltöztem.Pár észrevétel:
- nekem nincs moduláris tápom, és az 650-es chieftec maradék kábeleivel sokáig trükköztem, mire elfért minden.
- a gyárilag előre beszerelt távtartókba a "megszokottnál" egyel kisebb csavarok kellenek - ugyan pár éve sokkal kevesebbszer variálom a gépem belét és kuckóját (legutóbb 2012-ben, aztán most), de ez azért így elsőre meglepett
- a cikk írója nem viccelt a ház magasságával kapcsolatban; mérnök létemre az istennek se mértem le a helye magasságát vásárlás előtt, és - meg is érdemelve - nagyot néztem, hogy itt bizony variálni kell majd az asztalon.
- nem rossz a ház világítása sem, de a nekem piros ledekkel operáló alaplap miatt lehet, hogy "pirosítom" a többi ventit is, illetve agyalok az előlap világításának színváltásán is
- az előlap tetejére kivezetett USB portok körül is van világítás, szuperül néz ki, és nagyon hasznos az egyébként elsötétített szoba (még) kék derengésében
- nem csak a power LED, hanem a HDD led is a bekapcsoló gomb körüli keretben kapott helyett, a HDD olvasásakor és írásakor a keret jobb oldala villog pirosan az alapesetben telikék helyett - ezzel nem vagyok annyira kibékülve, de majd megszokom, vagy variálok rajta picit.
- a cikkben szereplő modellel ellentétben az enyémben a tápot és HDD-kat rejtő "doboz" burkolatán nekem van egy domború ZALMAN feliratKérdés: aki használja, megvette ezt a kuckót, mennyire hagyja nyitva az elülső ajtót játéknál?
-
totyika93
tag
Köszi!
Sajnos az egy fájó pont, hogy pont műanyag. -
totyika93
tag
Valaki nem tudja, hogy fehér verziónál is fém az előlap vagy sem, mert nekem műanyag!?
-
Memora
senior tag
Már-már szinte szépnek mondható, de részleteiben még mindig az a fajta bóvli PC ház design elemek dominálnak, amik a jó ízlés vagy az elegáns definíciójába nem igazán illenek bele.
Nálam a Corsair Graphite Series (600T, 780T) az etalonok az egységes design miatt, esetleg némelyik Lian-li (PC-X500F), bár ezek mind elég drágák. Mondjuk nem követem a PC ház megjelenéseket, lehet hogy van más is, ami tetszene... -
M@trixfan
addikt
Na igen, azok az idők! Vannak ilyen csomópontok a számtech univerzumban, akkoriban volt egy ilyen. Lehet gyerekkorom miatt is, de nekem semmi nem ér fel a mai napig a C64 és a 386 időkhöz!
Ez a Zalman ház nem tűnik amúgy rossznak ebben a kategóriában, bár nekem esztétikában és minőségben már kevés. Nagyon elől van minden, lakberendezési szempontból már más követelmények vannak.
-
18 pénzért ez tök korrekt. Ha lenne micro atx belőle, még talán el is csábulnék...
-
SteveL
aktív tag
Azt azért leszögezném, hogy ez nem egy hangszigetelt ház, és én nem is olvastam sehol, hogy annak lenne hirdetve. Az egy dolog, hogy az ajtóban van egy kis szigetelő anyag, de ettől még nem lesz valami hangszigetelt, és a hangszigetelt házak nem is ennyibe kerülnek. De nem is ezért vettem meg.
Pozitívum (nekem), hogy bármekkora videokártya belefér (még nem tudtam, milyet fogok venni), egyáltalán nem lesz zsúfolt a belseje belakás után sem, bármilyen kártyát rakok is bele, nem lesz gond a hűtés. És igen, nagyon sokat nyomott a latba az olyan apróságok, mint a gumis kábelkivezetések, a jó kábelmenedzsment az alaplap mögött a tépőzáras tartókkal, a kézicsavaros takaróelemek és oldallapok. Az ablak nekem sem létfontosságú, de néha hasznos lehet, pl. mikor a ventilátorok fordulatszámát állítgatom (a saját szememmel szeretem látni az eredményt), ilyenkor még a kék hangulatfény sem árt
.
Megnéztem pár házat, és a minőséggel szerintem semmi gond.
Az egyetlen negatívum számomra, hogy 4 házventilátor gyárilag nem szabályozható (akár egy tolókapcsolóval), ez megoldottam, de nyilván nem mindenkinek opció a villanyszerelés. Bár lehet, nem mindenkit zavar a folyamatos ventilátorüzem.
Miért nem FD például? Azért, mert elindultam alulról ár szerint, és ez volt az első, ami nem volt telepakolva számomra felesleges merevlemezhelyekkel, volt ajtaja (így nem látszik a DVD), a táp és a merevlemezek külön lemezzel le vannak takarva (ez mondjuk csak akkor érdekes, ha ablakos a ház), van benne SSD hely és olyan finomságok vannak benne, mint kábelátvezető gumi. Tudom, fura igényeim vannak (leírva nekem is furcsa). -
Baryka007
addikt
Segotep Warship Evo szerintem még mindig jobb vétel
16,500 ért vettem, de azóta láttam 13,500 ért... És beépített ventilátor szabályozó van benne.
Alul, felül, elől, porszűrő.
Elől 2, hátul 1, felül 2 ventilátor helyezhető el... Vagy felülre radiátor is akár... ahogyan előlre is ( 24 cm )
2db 2,25 és 3db 3,5 ös tároló és egy 5,25.
2db 3.0 usb 2db 2.0 usb... És Két darab SD kártya olvasó is van benneJah és ízlés kérdése, de jobban is néz ki
-
Taranti
senior tag
Mintha csak a kistesót látnám: [link]
Jól átgondolt, olcsó ház, kompromisszumokkal. (Ezt nemrégiben vettem, van tapasztalatom vele.) -
Th3Ac3
tag
Nagyon jó házikónak tűnik, elégedetten használok egy Z11 Neo házikót, és maradéktalanul megfelel minden igényemnek. Ebben hasonló megoldások vannak, mindenkinek tudom ajánlani aki vacillálna akár a Z9 akár a Z11 széria között.
-
Jó, látjuk, hogy nincs bennük gumis kábelmenedzsment meg 5 ventilátor, FD modelljében még hangszigetelő anyag sincs, mégis sokkal halkabbak, mégis nagyobb minőségűek a ventilátorok, az anyaghasználat, a HDD rezonanciát is kiküszöbölték.
Especiel a Corsair ventijei nem túl halkak, a 100R-ben összesen 1db van, míg ehhez gyárilag adnak 5, meglehetősen halk ventit. Hmmm...
Tehát arra gyúrtak rá, amire egy 18 ezres háznak ügyelnie kell. Vagy nem is tudom, ma egy középkategóriás konfiguráció (pl i5-6500 + GTX1060) tipikus fogyasztása terhelés alatt 100W körül lesz, 200W-t is maximum szökő évente érheti el, ehhez miért kell 5 ventilátor?
Nyilván más a célközönség is. Aki csendes gépet akar, az olyat vesz, aki meg jól szellőző házat, az ilyet. Egyébként ha ma kéne házat vennem, akkor például egy R9 390 kerülne bele, és elgondolkoznék ezen - számomra a gond pont az, hogy oldallapra nem lehet ventit szerelni...
Az rendben van, hogy nem kell szórakozni az elosztókkal, nem kell olyan drága alaplapot találni, amiben van elég csatlakozó
Az előbb megmagyaráztad, hogy nem kell 5 venti egy középkategóriás géphez, most meg az a kritika, hogy molex-el csinálták, miközben te is belátod, hogy elég ritka és drága az a deszka, amire közvetlenül rá tudnál kötni nemhogy 5, de akár csak három házventit.
Ha nem lehet szabályozni a ventilátorokat, az egyenesen ahhoz vezet, hogy nagyon hangosak és nagyon gyorsan amortizálódnak.
Especiel a Zalman ventijei elég hallkak. A másik oldalról az én Corsair Carbide 400R házamban sem lehet a beépített első ventik fordulatszámát szabályozni, például...
Ez egy olyan gépház, ami sokat akart, de keveset ért el. Szerintem. Ha nincs igazam javítsatok ki, mert nagyon lehetséges, hogy valami ennyire elkerülte a figyelmem.
Mondjuk kezdjük ott, hogy egy Radeon RX480 fogyasztása önmagában is bőven elérheti a 200W-ot, meg is haladhatja, és ez csak a videókártya. Ráadásul most még vele egy árban van az R9 390, amely viszont tuningolva simán 300W felett is bekajál.
Szóval megvan a Z9 Neo célközönsége, és szerintem legalábbis jól lőtték be - én egy hibát találtam ezért az árért, az az oldallap. Inkább tartom például prosztónak a Corsair 100R esetén, hogy nincsenek gumi kábelbújtatók...
-
Erw
csendes tag
Lehet csak én vagyok ennyire kritikus, vagy mindennek az árnyoldalát nézem, de szerintem ez sem az igazi.
Anandtech tesztjében egyértelműen kiderül, hogy a hangszigetelés körülbelül semmit nem ér, minden áthallatszik a gépházból. Szinte rosszabb, mintha nem is lenne. USB gumibetéteket is könnyen el lehet hagyni, de ez a legkisebb baj. A HDD skatulyák tök jók, csak a gumitalpak hozzá már szinte alapkövetelmény, ha egy minőségi gépházat akarunk. Ennek ellenére úgy gondolták, hogy a kábelelvezetéshez szükségszerű a tépőzár és guminyílások (mert ebben az ársávban miért ne kéne?!). Említve volt, hogy szerencsétlen a porszűrő felhelyezése, de ez már csak hab a tortán. A ledvilágítás sem hozza meg a kedvem, az oldalablaknak meg sosem voltam a híve.
Ahogy a tesztben is megemlítetted, hogy nem egy Define / Obisidan modell, de pont ez a baj, hogy a zalman mégis velük akar versenyezni; mindent megpróbálnak beletuszkolni a gépházba, hogy úgy tűnjön, hogy minden van benne és igen, tényleg minden van benne. Csak rossz minőségben. És akkor tök jó, semennyibe nem kerül, viszont így már a minimalisztikus Core 2500 és Corsair 100R Silent ellenfeleként indul. Hogy össze lehet-e őket hasonlítani? Nem nagyon, nincs bennük sok közös, nem is valószínű, hogy ugyanazoknak szánták. Jó, látjuk, hogy nincs bennük gumis kábelmenedzsment meg 5 ventilátor, FD modelljében még hangszigetelő anyag sincs, mégis sokkal halkabbak, mégis nagyobb minőségűek a ventilátorok, az anyaghasználat, a HDD rezonanciát is kiküszöbölték. Tehát arra gyúrtak rá, amire egy 18 ezres háznak ügyelnie kell. Vagy nem is tudom, ma egy középkategóriás konfiguráció (pl i5-6500 + GTX1060) tipikus fogyasztása terhelés alatt 100W körül lesz, 200W-t is maximum szökő évente érheti el, ehhez miért kell 5 ventilátor? Ráadásul miért molex? 2016-ban? Az rendben van, hogy nem kell szórakozni az elosztókkal, nem kell olyan drága alaplapot találni, amiben van elég csatlakozó, vagy hogy a riválisaihoz képest sokkal nagyobb a légáramlás (az első nap), de a molex esetében ez 3 hónap múlva is így lesz? Egy év múlva is? Ha nem lehet szabályozni a ventilátorokat, az egyenesen ahhoz vezet, hogy nagyon hangosak és nagyon gyorsan amortizálódnak. Ez persze még nagyobb zajjal jár és teljesítményromlással. Engem személy szerint már az is zavar, ha egyáltalán hallom a ventilátort és ráadásul ez nem csak játék vagy munka alatt megy, hanem egész nap. Akkor is, ha zenét akarok hallgatni, vagy ha filmet akarok nézni. Van, aki elég nagy kalóz ahhoz, bekapcsolva hagyja a gépét éjszakánként, így nekik ez a ház már alapból kiesik, legalábbis nem hiszem, hogy zalmannal akarnak álmodni. Jó, aki a bulinegyedben lakik a főút mellett vagy aki mindig magára húzza az agyonerősített 7.1-es védőfelszerelést, vagy ahol a szomszéd bömbölteti a mulatóst és a macska meg nyávog az eresz alatt, annak nyilván ez nem szempont.
És akkor még csak a Corsair és Fractal Design ajánlatait említettem.
Félve mondom ki, de én nem tudtam meg, hogy ez milyen felhasználói réteget céloz meg (talán aki használtan, olcsón kifogott egy HD6990-t és szüksége van nagy légáramlásra vagy nem tudom?), mert szerintem ez egy nagyon szűk csoport. Figyelembe véve, hogy már az nvidia is kijelentette, hogy "nincs többé" mobil videokártya, vagy hogy az intel is kijelentette, hogy mostantól nem a PC-re, hanem a mobilpiacra és az IoT-re koncentrál, innentől mi is kijelenthetjük, hogy a számítógép összfogyasztása, hőtermelése inkább lefele zuhan és már nincs szükség ilyen árazású de nagy teljesítményre szabott gépházakra, mert olyan dolgokon fogunk spórolni, amin nem feltétlenül kéne.
Ez egy olyan gépház, ami sokat akart, de keveset ért el. Szerintem. Ha nincs igazam javítsatok ki, mert nagyon lehetséges, hogy valami ennyire elkerülte a figyelmem. Nekem furcsa, hogy mindenki isteníti, miközben én értetlenül állok, hogy ilyen konkurenciánál hogy tud labdába rúgni.
-
Lacok
őstag
Már rég leszoktam az álló házakról de ez egy minden szempotból korrekt kuckó.
-
Bjørgersson
félisten
Akár NZXT Z9 Neo is lehetne a neve.
-
donmichael
csendes tag
A megjelenésével egyidőben ruháztam be egy ilyen házba. Sharkoon VS4-V-ről váltottam, nem bántam meg. Mivel voltak ventik, ezért a házhoz adott 5 db-ot eladtam. A kék kivilágítás viszont - engem is meglepett, de - megtetszett, úgyhogy leddel pótoltam. Elöl 2 deepcool 140mm-es pwm venti van, hátul, és felül az egyik artic pwm. A másik felső szintén arctic, de hőmérős. Mivel a vga idle-ben passzív, így gyakorlatilag ha nem játszom alig hallani bármit is. Amikor felpörögnek a ventilátorok, akkor a teteje berezonál, de nem folyamatos, nem zavaró. A beköltözés nagyon könnyű volt (mATX lapom van). Mivel csak két hdd-m van, az optikai meghajtót pedig nem szereltem be, így az ezeknek helyet adó rekeszeket kivettem (a lég is jobban áramlik, meg jobban is néz ki). Amit külön kiemelnék, az a takarítása. Oldala, eleje pillanatok alatt lekapható, és mehet is a sűrített levegő
Szóval csak ajánlani tudom.
-
Suker10
tag
Ez egy jó ház ilyen áron.
-
Dr. Akula
félisten
Ajtó nélkül még el is menne falura. Mikor szoknak már le erről...
-
SteveL
aktív tag
Több mint tíz évig nem volt PC-m, csak laptopjaim, úgyhogy most egy teljesen új gépet raktam össze új alkatrészekből egy mATX alaplappal, minden csodásan elfért.
A ház jó szellős, rendezett lett.
Az 5 ventilátor jelenleg még túl sok nekem (várok egy jó árú RX 470/480 videókártyára), úgyhogy a két felső és a két elülső ventilátort ki- és átkapcsolhatóvá tettem két háromállású kapcsolóval (5V / 0V / 12 V). Fix 12 V-on nekem egy picit hangos volt a rendszer (pláne, hogy még nem is indokolt a durva hűtés).
(#18) kkf
Az enyémbe egy SSD, egy HDD és egy DVD-író került. Van még két nagy merevlemezem, de az egy különálló NAS-ban van.
-
kkf
aktív tag
hmm, nem vagyok lenyűgözve olyan szempontból, hogy nem tudom átköltöztetni a 4db 3,5"-es winyómat, meg a Blu-Ray írom
gondolom ez már trend, hogy mindenkinek 2db SSD-je van, amiből az egyik legalább 1TB kapacitású, hogy valamit azért tárolni is lehessen rajta, nincs optikai drive-ja, de van még 4db legalább 3TB-os winyója. hát nálam sajna még 1,5 terrások is foglalják a helyet.
lehet mégis megtartom a jó öreg Gigabyte Tritont -
SteveL
aktív tag
Kb. egy hete vettem egy ilyet.
-
törölt tag
Silencio 452? Azoknak a hűtése csapnivaló a Zalman-hoz képest. Nálam biztos nem rúghatna labdába.
-
Kár, hogy nincs nem-plexis oldallap, sőt, legjobb olyannal lenne, ahol az oldallapra is lehet ventit szerelni - például egy R9 390 meghálálja az extra légmozgást.
Egyébiránt viszont tényleg nagyon jó ár/értékű ház.
-
ledgeri
nagyúr
Épp most vagyok választóban.. és azt gondoltam volna, hogy idősebb ház... mert a weboldala igencsak alulmarad a nagyobbakkal ellentétben... mennyit jelet egy két jobb webdesign....
Nekem is kisebb kéne...Ja meg a teteje jobban szellőzővé tehető, ez nincs megemlítve...
-
Kingcold
aktív tag
mATX méretben meg is venném, ha volna...
-
murrayd
csendes tag
Lehetne belőle ablak nélküli változat is. A(z undorkék) kivilágítás ideje lejárt (ha volt egyáltalán neki).
-
törölt tag
Köszi a tesztet! Egyelőre nem tudok dönteni, hogy ez vagy a Z11 Plus.
-
hemaka
nagyúr
Jonak tunik, de az elolap fenyes vagy inkabb ilyen matt szalcsiszolt utanzat?
-
access_denied
senior tag
Korrekt darab. Csak ajánlani tudom a Zalman házakat, átgondolt, egyszerű és relatíve olcsó. Z1-em van, ATX és kis méret volt a lényeg, nem találtam jobbat. 10k alatti ára pedig több mint elfogadható.
Egyedül a HDD led nem látszik felülről (Z1), más kivetnivalót nem találtam.
-
H.Gabe
csendes tag
Pár hete kellemesen csalódtam, amikor a kezeim közé kaptam a ZM-T4-es házat, és a cikkben szereplő is kifejezetten kellemesnek tűnik, főleg, ha az árcímkét is nézem. Pedig, esküszöm, fél évvel ezelőtt nem hittem volna, hogy a Zalman házai tetszeni fognak.
-
davidsone
addikt
korrekt
-
Sundesz
addikt
Nagyon tetszik ez a ház, most kicsit el is csábultam, pedig alapvetően micro ATX méretben utazom. Igényes benyomást kelt, praktikus az elrendezés is. Köszönjük a tesztet.
-
mATX és ITX méretben is érdekes lenne.
Rudi, a régi, szép idők. Nekem volt Reseratorom (még a kék) és CNPS7700-Cu-m is. Előbbi űrtechnikának tűnt akkor, bár nem volt igazán jó, viszont gyönyörű volt. Képes voltam akkor, annyiért megvenni. A CNPS7700-Cu viszont bitang jó hűtő volt, és bitang nehéz. Azt még fLeSs és MLaca tesztelték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Talán az egyik legjobb, húszezer forintnál olcsóbb számítógépház járt tesztlaborunkban.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest