Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hajbel

addikt

válasz Daywalker #29 üzenetére

Milyen gyanúsítás az, ahol kérdőjel van a mondat végén? Hogy kéne reagálni? Ahogy a felhasználókkal/vendégekkel bánnak normális helyeken például, mondjuk ahol ráébrednek, hogy belőlük van a bevétel! Már leírtam egyszer, de mégegyszer megemlítem, hogy, ahogy az oldal látogatóinak 99%-a, úgy én sem olvastam el a tesztet, mert soha senki nem olvas tesztet, hacsak nem egy konkrét terméket szerente megvásárolni, bár szerintem akkor is csak azon részeit, amelyek érdeklik. Ez van, interaktívvá vált a világ, haladni kell a korral. A konklúzióba ezért szokták neves techoldalak beleírni a pozitívumokat, negatívumokat, jól tagoltan, szembeötlően. Tudtommal manapság a techújágírás úgy működik, hogy aki leírja a véleményét egy termékről, azt többet nem hívják/nem kap tesztpéldányt, szóval nem alaptalan a kérdés, mivel szerintem túlságosan elnéző a cikk. Azt nem érted, hogy mi alapján állítod, hogy én elvártam, hogy fröccsögjetek. Mint írtam, azt vártam, hogy senkinek ne ajánljátok ezekkel a hiányosságokkal, ennyiért.

[ Szerkesztve ]

"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia

Új hozzászólás Aktív témák