- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PahaAkos
csendes újonc
Sziasztok!
Nálam is van hasonló probléma a kijelzővel csak nálam mikor görgetek kicsit laggosan és apró szellem szerű a görgetés.
Mozi 10 globál béta 8.11.15 van a telefonom , nincs újabb verzió.
Anyumnak redmi 4x-e van nálam is ugyan ezt láttam csak nem annyira a másabb és kisebb kijelző miatt.
De láttam azért ez a problémát.
Valaki valami új információt kapott erről a problémáról vagy valami megoldás? -
PahaAkos
csendes újonc
válasz
kazsmerlaca #6207 üzenetére
Szia!
Letöltöd a miui 10 developer verziót és a System updaterban -> frissítőcsomag kiválasztás , megkeresed a helyét és ott feltudod rakni
Bootloader nyitás nem kell.
Minden adat elvész
Csinálsz egy backup-ot és majd vissza hozzod a fontosak az.Én úgy csináltam és felment.
Miui 10 developer a miui hivatalos oldalról van(valaki már elküldte.
-
PahaAkos
csendes újonc
-
PahaAkos
csendes újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem Miui 9 Global stabilra szeretnék miui 9 global betát rakni aztán arra a miui 10 globál betát.
Az lenne a kérdés hogy bootloader nyitás nélkül lehetséges-e?
Fastboot ban kénne fölraknom?És valaki tudna-e küldeni miui 9 global béta leutólsó frissitésékt nekem?
-
PahaAkos
csendes újonc
Sziasztok!
Redmi 5 plus Miui 9 stabil verzióra hogy tudnám feltenni Miui 10 fejlesztői verziót?
Miui9 stabilra rakjam fel Miui 10 stabilt aztán a Miui 10 fejlesztőit?
Vagy Miui 9 stabilra rakjam fel Miui 9 fejlesztőit és arra Miui 10 fejlesztői verziót?Fastbootban vagy külső fájlon keresztül rakjam fel a miui-t?
-
PahaAkos
csendes újonc
válasz
janakbacsi #5865 üzenetére
Hello
Köszi. a választ!
A másik kérdésemre is tudnál választ adni?Vagy valaki más esetleg aki portolt Google Camerát használ?! -
PahaAkos
csendes újonc
Sziasztok!
Lassan befejezem a munkát és utána telefont veszek , a xiaomi redmi 5 plus-ra esett a választás (több ért nem is vennék drágább telefont), az lenne a kérdésem , hogy portolt google camerán mennyi a maximális záridő?
+1 fontos kérdés?
Valahol olvastam , hogy 360 órát (15napoz) kell várni a bootloader nyitásához , ezt mitől kell számolni?
Engedély napjától vagy mitől?
Június 24.-én Kértem engedélyt (megkaptam már). -
PahaAkos
csendes újonc
Srácok!
A camera2api működik rendesen a telefonon?
Hol van kamera hiba?(olvastam a pöttyöződésről a fórumban , ez camera2api hiba vagy szenzor miatt)? Melyik a jobb szenzor az omnivision vagy Sony? -
PahaAkos
csendes újonc
válasz
kazsmerlaca #5662 üzenetére
Rendben , köszi a választ!
Esetleg néhány képet tudnál küldeni?(tájkép , növényről kép , stb)
Esetleg ha szilikon tokban használod a telefont akkor tudnál a képernyőről képet küldeni , hogy a tök mennyire lóg rá?
És a(z) (üveg) fóliáról is ha használsz?Köszi
-
PahaAkos
csendes újonc
Sziasztok!
Véleményre és tapasztalatokra lenne szükségem redmi 5 plussal kapcsolatosan.
Az lenne a kérdésem , hogy könnyen megy a BL nyitás és a Roottolás?
Milyen a telefon kamerája (képek is szeretnék kérni (ha lehetséges akkor miui-val készült és custom rommal készültett ) , működik-e rendesen a camera2api , melyik szenzor jobb az omnivision vagy a Sony? (Hol van a pöttyöződéses probléma?
Milyen a teljesítmény , üzemidő?
És valaki használ-e ResurrectionRemix-et?(hogy működik)?Köszönöm szépen a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest