- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Projektor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fido1983
csendes tag
Sziasztok! Az arcfelismerés csak Hongkong régiónál elérhető? Ha igen van valami hátrányom ha átállítom?
-
-
fido1983
csendes tag
Sziasztok!
Van rá mód hogy a hangerőszabályzó újra a csengetési hangerőt és ne a multimédia hangerőt szabályozza?
-
fido1983
csendes tag
válasz
Blamazs #6611 üzenetére
Érdemes elolvasni ezt a cikket a MIUI 10-ről. Egy kis részlet:
"A frissítéseket jobbára OTA, az az automatikusan kapjuk, ám nem mindenki elsőnek. Vannak olyan szerencsések, akinek a rendszer felajánlja a frissítés lehetőségét, de csak egyszer. Ha akkor nem él a lehetőséggel, akkor meg kell várni a nagy hullámot, hogy megkapja a legújabb MIUI verziót. Miért van ez? Ez is csak egy teszt. Véletlenszerűen kiadják az új rendszert és a felhasználók visszajelzése alapján döntik el, hogy mehet e pár millió készülékre."
[link] -
fido1983
csendes tag
válasz
CsabaSteel #6431 üzenetére
-
fido1983
csendes tag
Helló!
Tapasztalátok hogy az utolsó frissítés óta több memóriát használ a rendszer azonos használat mellett? Fél év alatt még nem nagyon láttam hogy 70% felett pörögne, most pedig ha ránézek a gyorsító tárra rendszeresen fölé megy... -
fido1983
csendes tag
Sziasztok. Ma másodszor fordult elő hogy lefagyott a képernyő és nem lehet lapozni.A funkció gombok működnek és a nyitott appokba be lehet lépni de nem tudok lapozni a fő oldalakon és új appot nyitni. Újraindítás után megszűnik a tünet. Az asszony Redmi 5-én is előfordult. Ti találkoztatok már ezzel?
-
fido1983
csendes tag
válasz
#73029888 #4348 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges hetente ez a vita, hogy melyik mobil kamerája mire képes. Az a kérdés hogy mit akarsz a képeiddel. Amíg a Facebookra vagy más közösségi oldalra mennek addig mindegy. Aki meg minőségi fotózást szeretne az ne a telefonokban keresse. Algoritmus soha nem fog úgy "bokeh" hatást kreálni vagy mélységélességet adni mint egy lencserendszer. Akinek volt már DSLR vagy MILC a kezében, normális szenzormérettel és egy jó, fényerős lencsével az tudja, hogy egy ma már használtan 50-60e körül kapható KIT telibeveri az összes mobil kameráját.
-
fido1983
csendes tag
Sziasztok!
A linkelt kijelzővédőt ne rendelje senki! Nem stimmel a méret!Kb 3-4mm eltérés van!Semmit sem ér!Én rászaladtam!
[link] -
fido1983
csendes tag
Sziasztok!
Akinek már a kezében van a készülék, tapasztalta hogy a kamera feletti/környéki részen ha megkopoktatja a készülékházat, rezgő/zizegő hang hallatszik?
-
fido1983
csendes tag
válasz
counterbill #501 üzenetére
Sziasztok!
Én itt rendeltem egy Redmi 5-ös 2/16-os és egy 5 Plus 4/64 modellt.Mindkettő Global Verzió és a megbeszéltek szerint érkezett 2 nap múlva.Az árak szerintem korrektek : http://mxstore.hu/12/xiaomi-82/mobiltelefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest