- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
topyjo
aktív tag
válasz
gombasm #3216 üzenetére
Lehet, hogy Te nem hiszed, de üzemidőben azért nem akkora ász.
Lehet, hogy házon belül nincs ellenfele, házon kívül is csak egy, de az elporolja rendesen.
Előtte Lenovo P2 volt, ami újonnan 17 óra kijelzőt tudott. 15 hónaposan adtam el, még akkor is megvolt a 3 nap 12 órával.
Ez most új, és jó, ha 7 óra összejön, mi lesz másfél évesen?
Proci, ram ua. csak a kijelző más. Ott 5100mA volt az akku, itt 4000. nem annyival kisebb, hogy a több mint fele kijelző időt magyarázza.
FB nekem sincs, csak könyvet olvasok rajta, meg kicsi böngészés.
Arról nem írok, hogy a kamera mennyivel gyengébb, volt már tárgyalva a fotók minősége.Az sd kártya hiba nekem is játszik, naponta 2-3 alkalommal kiírja.
Van hogy a beállításokban nem jeleníti meg a menüpontokat, csak az üres mezők látszanak.
Csak a gyári programok vannak rajta, 1 lap van megnyitva a böngészőben, 1 könyet olvasok egyszerre, mégis mindíg kidobja a memóriából. Mit csinál akkor a 4 gigával?Összességében ez a telefon számomra hatalmas csalódás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest