Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madortiket
újonc
válasz
this is life #12143 üzenetére
Elvileg jót raktam fel, global 8.5.2-esem volt, és a 6-osra való ment fel.
Ezzel kapcsolatban egy kérdés....Ha 6-os ra való twrp-m van, és a végén úgy jön ki a lépés hogy 7-es droidot teszek fel, abból lehet zűröm?És mégegyszer köszi mindenkinek a gyors segítségnyújtást, szuperek vagytok!
-
Madortiket
újonc
Nagyon szépen köszönöm, ez bejött!
Csak a bekapcs, bekapcs + hangerő plusz (eddig innen jutottam el twrp-be), és bekapcs+hangerő mínusz gombokkal próbálkoztam, a hárommal egyszerre nem. Most twrp-ben vagyok megint, innentől tán boldogulni fogok, remélem.Kuter, neked is köszi a gyors reagálást, amit mondassz (disable verify), azt megcsináltam már az elején, valami más lehetett a prücök, de van fent 3 rom is, az egyik csak jó lesz
-
Madortiket
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, valamit nagyon elrontottam...
Nem vagyok egy androidguru, de gondoltam belevágok egy saját rom telepítésbe. Általában leírások, videók alapján minden szokott menni minden.
Bootloader nyitás - OK volt
TWRP telepítés - Ok volt
Biztonsági másolatot TWRP-ben készítettem.
Törlés - Rendben ment (storage-et nem töröltem, ahogy mondották a okosok)A rom telepítés viszont nem úgy ment, ahogy a videókban láttam (simán telefonról twrp-ből csináltam). Egy pillanat alatt lefutott az egész, a csík felment 100%-ra és valami fail üzenetet mutatott. Mivel semmilyen funkciógombot nem lehetett nyomni, gondoltam kikapcsolom, recovery-ben újraindítom, és újrapróbálkozok (valszeg itt csesztem el). Azóta se a kikapcsolás nem megy, se a fastboot, se a recovery újraindítás. Bármelyik variáció hosszan nyomásánál simán újraindul és ott díszeleg a MI felirat, de nem megy tovább semerre (gondolom teljes lemerülésig így is marad). USB-s rádugásnál a PC sem reagál semmit.
Hálás lennék, ha valaki leírná, mit kellene megcselekednem, hogy jól jöjjek ki ebből, és még hálásabb ha valaki nagyon hozzáértő egyén, aki Nyíregyháza környékén tartózkodik, kisegítene.
Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest