- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madortiket
újonc
válasz
this is life #12143 üzenetére
Elvileg jót raktam fel, global 8.5.2-esem volt, és a 6-osra való ment fel.
Ezzel kapcsolatban egy kérdés....Ha 6-os ra való twrp-m van, és a végén úgy jön ki a lépés hogy 7-es droidot teszek fel, abból lehet zűröm?És mégegyszer köszi mindenkinek a gyors segítségnyújtást, szuperek vagytok!
-
Madortiket
újonc
Nagyon szépen köszönöm, ez bejött!
Csak a bekapcs, bekapcs + hangerő plusz (eddig innen jutottam el twrp-be), és bekapcs+hangerő mínusz gombokkal próbálkoztam, a hárommal egyszerre nem. Most twrp-ben vagyok megint, innentől tán boldogulni fogok, remélem.Kuter, neked is köszi a gyors reagálást, amit mondassz (disable verify), azt megcsináltam már az elején, valami más lehetett a prücök, de van fent 3 rom is, az egyik csak jó lesz
-
Madortiket
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérném, valamit nagyon elrontottam...
Nem vagyok egy androidguru, de gondoltam belevágok egy saját rom telepítésbe. Általában leírások, videók alapján minden szokott menni minden.
Bootloader nyitás - OK volt
TWRP telepítés - Ok volt
Biztonsági másolatot TWRP-ben készítettem.
Törlés - Rendben ment (storage-et nem töröltem, ahogy mondották a okosok)A rom telepítés viszont nem úgy ment, ahogy a videókban láttam (simán telefonról twrp-ből csináltam). Egy pillanat alatt lefutott az egész, a csík felment 100%-ra és valami fail üzenetet mutatott. Mivel semmilyen funkciógombot nem lehetett nyomni, gondoltam kikapcsolom, recovery-ben újraindítom, és újrapróbálkozok (valszeg itt csesztem el). Azóta se a kikapcsolás nem megy, se a fastboot, se a recovery újraindítás. Bármelyik variáció hosszan nyomásánál simán újraindul és ott díszeleg a MI felirat, de nem megy tovább semerre (gondolom teljes lemerülésig így is marad). USB-s rádugásnál a PC sem reagál semmit.
Hálás lennék, ha valaki leírná, mit kellene megcselekednem, hogy jól jöjjek ki ebből, és még hálásabb ha valaki nagyon hozzáértő egyén, aki Nyíregyháza környékén tartózkodik, kisegítene.
Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest