Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

- 

PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

paolinho

üzenetére
						Nem tudod updater-rel feltenni.
Ha rendszert váltasz "kötelező" a tiszta telepítés!
Legyen az MIUI 8/9 vagy EU/HU/Global/CN, sőt még a Dev/Stable is ilyennek számít!Tudod TWRP-ből is telepíteni, de linket ne kérj most tőlem.
Ha Global-t teszel fel, az lehet a MiFlash-vel a legegyszerűbb, mert az visszacsinálja teljesen gyárira.Arra azért figyelj, hogy a Global vissza fogja zárni a BL-t! Kezdhetsz mindent elölről...
Miért nem teszed fel az EU stabilt?
 - 

lócitrom
őstag
válasz

paolinho

üzenetére
						mondasz valamit. hirtelen nem néztem a verziószám végét. de ja, ennek mennie kellene. bár arról nem írt, hogy konkrétan most mi is van rajta. talán nem gyári vagy lehet van még valami követelmény a developer kiadásra váltás előtt. fórumregisztráció vagy valami hasonló apróság talán.
(#5841) Kicsit Bob
közben megpróbáltam egy utolsó opciót. kikapcsoltam, kivettem a második kártyát, bekapcsoltam. utána ismét kikapcsoltam és betettem a második kártyát. így már jó. viszont ez marhára nem poén. így most ezt megoldható. de korábban ez sem segített és eléggé gyér a helyzet, ha ez a bug még jelen van bármilyen szinten. a mobilnetes dolog egyébként normális.
(#5864) starr
az valóban érdekes és szokatlan, hogy elállítja. OTA frissítéssel ilyet nem kellene csinálnia. átnéztem frissítés után mindent kb. és szintén belebotlottam ebbe én is.
 - 

lócitrom
őstag
 - 

Szegedin
tag
válasz

paolinho

üzenetére
						En egy sokkal olcsobbat vettem olcsobbat vettem, a leiras alapja hasonlo parameterekkel, es eddig meg vagyok elegedve vele.
Kivancsi vagyok, hogy mi lehet a kulonbseg. - 

bb71
őstag
válasz

paolinho

üzenetére
						Meg sem néztem hova mentette, mert az új telóba betéve a simet és sd kártyát, amikor azon aktiváltam a Vibert, utána rögtön felugrott (be volt kapcsolva a wifi) egy ablak, hogy talált mentést és telepítse-e.
Megvan: [link]
Utolsó panaszáradat: az imént feleségem 3 mondatot szeretett volna elmondani nekem, ezt 4 azaz négy hívásból tudta megtenni, mivel 3x 2-5 mp-en belül megszakadt a vonal.
A határán vagyok, hogy visszaküldjem a telefont. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
 - Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
 - Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest