Hirdetés
- 

PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

shifty!
senior tag
válasz

Dave Crank

üzenetére
						A múltkor szerintem kicsit összekuszálódott a teló, vagy én, mindenesetre csináltam egy gyári 8.2.10-es visszaállítást, tiszta fejjel hétvégén, frissítettem MIUI 9 Global 7.8.24-es Beta-re, legújabb TWRP, root, és azóta tökéletesnek érzem a telót. A korábban általam felhozott akku probléma is eltűnni látszik, tegnap reggel levettem töltőről, tegnap este 50%-al mentünk aludni, azóta 15%-ra merítettem, és nem kapcsolta le magát, úgyhogy *koppkoppkopp* megoldódott az akku baja.
Ez a ROM verzió nagyon szépen fut, jó az akku, és a teljesítmény is.Én a magam részéről ajánlom a fastboot telepítést, teljesen tiszta MIUI telepítést akarsz csinálni, de mindenképp mentsd le az összes adatodat róla, zenék-fotók különösen

- 

vince
őstag
válasz

Dave Crank

üzenetére
						a fóruma pedig itt van, ha kérdés vagy hiba merül fel: http://miui.hu/forum/viewtopic.php?f=142&t=3274
(#4859) Telda
Az első verzió (7.7.20) valóban nagyon melegedett, de ezt egy frissítéssel megoldották, azóta nálam nem jelentkezett ilyesmi. - 

trebrona
nagyúr
válasz

Dave Crank

üzenetére
						TWRP-vel. [link]

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
 - Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő