Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
-
flash-
veterán
videótelefonálásnál (pl. messenger) is kicsit csalódást keltő az előlapi kamera minősége, egymás mellé raktam a p10 lite-ot és ezt igaz más árkategória de akkor is elég nagy a különbség..dinamikában,színmélységben látni a különbséget főleg
én nem fikázni akarom ezt a telefont mert jó teló, pláne hogy a többi hasonló árkategóriában lévőt nem ismerem, de a pozitivumok mellett érdemes a kisebb hiányosságokra is rávilágítani hogy minél reálisabb képet kapjon az emberpozitivum a brutális üzemidő, az ujjlenyomat olvasó(és annak gyrsasága is meglepett, lévén hogy írták nem túl fürge, nos én ezt nem tapasztaltam), a hangja, a mérete,témázhatósága, külseje..
ezt a miuit kicsit még azért félkésznek érzem..
képernyőzár váltásának idejét nem tudom állítani, nem jelez azonnal ha kap a telefon messenger üzenetet, vagy pl hiányolom az alkalmazások részt (samsungok) -
vince
őstag
A hivatalos oldalról Redmi 4X Latest Global Stable Version Fastboot linkről jelen pillanatban a 8.5.2 tölthető. Sorry, hogy nem linkelem konkrétabban, úgy egyből elkezdené tölteni a ~2 GB méretű állományt.
-
mdraco
őstag
Én úgy tudom, hogy gyári frissítővel nem lehet visszafele frissíteni.
Fastboot-al lehet vissza tenni, ez esetben a telefon belső memóriáját teljesen törli, s azt állít vissza, ami a miui cloudba van elmentve.(B)Szerkesztés(/B). Ezek az opciók vannak a MiFlash-ben: clean all, save user data és clean all and lock.
Van rá opció hogy megtartja az adatokat, de nem tudom, hogy mennyire működik.Egyébként mi a gond a 8.5.1-el? Nálam akksi ideje okés. Hozott maga után problémákat ami a miui 9 betában is megtalálható. Pl fényerő szabályozás...
-
vince
őstag
Ezért írtam korábban, hogy majd a miui9 megoldja. Hiába támogatja a 7-es android, ha a miui nem biztosít hozzá ui-t.
miui 9 esetében nem kell külső appot ráhekkelni, így működik: [link](#6033) horn3t
még mindig az imak tűnik a legelfogadhatóbb fóliának(#6039) tobias40
Ha jól értem a gyártó logikáját, akkor nincs duplakoppos ébresztés ha van a készüléken ujjlenyomatolvasó. Miuihu esetében lehet beállítani duplakoppra (és felfelé húzásra) bizonyos műveleteket, de ez csak felébresztett állapotban működik. -
-
aelod
veterán
Azt észrevettétek, hogy alapbeállításként nem is a műholdas helymeghatározás aktív, hanem wifi és mobil hálózatok alapján történik?
Mint általában minden telefonnál...
Ha csak műholdas rá állítom kell egy perc, hogy jelet találjon.
Egy perc? Waze programmal nekem azonnal talál helyet. -
lócitrom
őstag
úgy tudom hivatalosan sehol sem közölték le a pontos konfigurációt. még a lapka oldalán sincs ott csak annyi, hogy 8 mag. nem tudom melyik cég részéről hiba ez, de legfeljebb annyit lehet más forrásokból is olvasni, hogy big.LITTLE architektúra és hogy a maximum 1,4 Ghz.
(#5833) Hoorus
belülről nem is fogod tudni frissíteni így. csak fastboot módon keresztül megfelelő fastboot szoftverrel.
egyéb: feltettem az új húdestabil kiadást. visszajött az az átkozott hiba, hogy a második SIM automatikusan aktív bekapcsoláskor és kikapcsolni normálisan nem lehet. ha kikapcsolom megjelenik a Nincs szolgáltatás és nem tűnik el. a gomb pedig azt mutatja, hogy változatlanul aktív eleve a kártya. visszakapcsolni ezután nem is lehet. haláli. tökön szúrom magam a kimagasló stabilitástól. aki esetleg használja két kártyával az nyilatkozzon.
-
orso0355
őstag
Igen, ez az az ablak, amit az első képen mutatott üzenet megnyit. Itt ki kell vennem a jelet, aztán újra bejelölni (micsoda hülyeség?).
Az akksihasználatnál is rögtön így állítottam be, tehát ez is oké.
Eddig nem volt nálam fejlesztői beállítás, most "aktiváltam" azt is (vagy miez na) jó ötlet, teszt indul
Köszönöm szépen!
-
Black_Raven
veterán
Szia. Nem kell semmi, csak a gyári frissitő. A váltással mindent töröl, vagyis te fogod neki engedélyezni.Csinálj mentést.(én nem csináltam, amúgy is le van tiltva a MiCloud nekem)Igen sokkal gyorsabb mint a 6android(főleg én 0.5-re állitom az animációkat)főleg az újjlenyomat olvasón látod majd, de minden más gyorsabb. A stabil ehhez képest nyugdíjas club.A funkciók amit használtam idáig minden cool, bugot fagyást lassulást sem találtam, de tegnap raktam fel csak. Mindenesetre én maradok ezen, mert szuper, amúgy sem szeretem a 6droidot, Imádom ezt a Nougatot.
-
Black_Raven
veterán
-
Parampara
csendes újonc
Szóval, elvileg ez volt a történés:
- twrp felment
- supersu nem, bootloop
- cache törlés (dalvik és sima), utána nem akart újraindulni
- törölt mindent (system is)
- új romot próbált felrakni, de nem ment, mert nem fastboot volt, hanem recovery
- felrakta a romot a mobilra, megkereste twrp-ben és felflashelte vele.
- végzett, közölte újraindul, és azóta se kép se hang. -
Parampara
csendes újonc
Oké, átadom az infót. Bár a tulaj szerint 80%on volt kb a mobil, szóval szerinte nem ez lehet a gond. (Mondjuk emlékeim szerint pcre rádugva azt mondja rá a windows, hogy "ismeretlen usb eszköz", pedig addig ugye minden okés volt. Lehet az usbről kapott táp nem elég neki, hogy normálisan menjen?)
-
albiosz
őstag
Feleségem 4x-én se ment a napokban.* Érdekes módon az én Lumiámon sem működött az eddigi adatokkal, habár én alig használom.
Ma beléptem My UPC-be áttekinteni a beállításokat. Fura volt, hogy a felhasználónévnél itt nem a megszokott szerepelt, hanem egy e-mail cím. Átírtam a jelszót is, eddig a rendszer által generált volt. A Lumián beírva felhasználónévnek a teljes e-mail címet és az új jelszót most megy a wi-free. 4x-en holnap kipróbálom, remélem oké lesz.
*Ő itthon is wi-freet használ, mivel az IPv4-es. A routerünk viszont IPv6-os netet oszt és azzal nem mennek az MS szolgáltatások, ahogy erről korábban írtam. Illetve ami fura, hogy megy a viber, de pl. képet, videot küldeni nem tud a saját netünkkel, csak mobilnettel vagy a wi-freevel. Érdekes. Valószínűleg meg lehetne oldani, hogy a routerről is menjen a 4x, de megfelelő egyelőre a wi-free-s megoldás.
-
mdraco
őstag
Meg sokat nem befolyásol, hogy mennyit használom. Az az érzésem, amennyit megy az android rendszer annyit fogyaszt, mert mindig első helyen van nálam, függetlenül hogy mennyit használom.
Mintha egy fix időt tartana, amennyit zabál az android rendszer, annyit tart az akksi, függetlenül a használattól...
Itt az Android system lehet a ludas. -
gyurasz
tag
Igen, értem és pont ez a bajom:
az átlagosnál visszafogottabb használat mellett (tehát a rendszer % igen magas) alig húzza 2 napot a telefon (de akkor tényleg nem használtam semmit), míg más Xiaomi (Redmi 3, 4Prime: ugyanaz az akksi) telefonokkal elmehettem hétvégére töltő nélkül és - használva a telefont - hétfő este elég volt töltőre tenni. Ezzel a telóval ez kizárt. -
aelod
veterán
Feleslges. Az elektronika nem engedi fullra feltölteni és lemeríteni ezeket az akkukat. Amit kiír, hogy 100% az valójában nem max és a lemerült állapot sem csontra merült állapot...
(#4141) Ftomm
Igen pont ez zavart már az LG G2-ben is, hogy kevésnek éreztem a max fényerejét a szabadban verőfényes napsütésben. Itt szerintem egész jónak mondható ettől a paneltől.
-
DJGABI
addikt
én úgy tudom a xiaomi nem szokott akksi méretről kammantani, úgyhogy szerintem azt kizárhatjuk. [link] szétszedős képek a kételkedőknek
vagy a snapi sz*r (pont te nyomoztad ki hogy 6 mag fixen pörög) vagy a szoftverszerk: az a töltős cucc baromi felesleges, volt róla szó hogy elvileg a kijelzett 100% sem 100%
-
-
Dave Crank
senior tag
Nekem LOS-ben az adathasználat menüben van olyan a 3 pöttyre rányomva, hogy adatstatisztika törlése.
Más romok alatt nem tudom, hogy van-e, illetve, hogy hol.
Ha nem találod, vagy nincs, akkor szerintem rakd át egyik simről a másikra a netet, majd vissza, hátha kinullázza (ha van 2 sim benne). -
-
pasztoha
tag
Köszönöm, ezzel a blue mail appal sikerült megoldani, de vicc, hogy egy navon t503 telefonnál beírtam az e-mail címet, meg a jelszót és kb. 30 másodperc múlva ott volt az összes névjegy a telefonon. Itt meg ... És bocsánat, ha ingerült voltam, de sokkal többet vártam ettől a készüléktől. Legkevésbé telefonálásra alkalmas.
-
Dtomka
veterán
& (#3051) snyper990 & (#3070) lócitrom
Köszönöm szépen a válaszokat!Nem tudtam, Android tudásom = 0 -val
Igen muszáj lesz váltanom, mert a WP sajnos kihalófélben van. Pedig jó lett volna ha +1 rendszer közül választhatott volna a felhasználó. Mivel az informatika közel áll hozzám a "rendszerváltások" nem szoktam nekem problémát okozni. -
vince
őstag
A töltőáram csak a sztori fele, a varázslat a töltési feszültségben van, azt meg nem jelzi
Megvárom a mérő kütyü megérkezését, akkor majd kiderül az igazság.
(#2974) pasztoha
Önmagához képest valóban jó áron adja, de az EU stocknál még ennél is olcsóbb és a héten érkezik készletre ha minden igaz, én ott venném ha nem hajt a tatár(#2975) kriszbon
Jogos, bocsánat a fals információért. Nillkin tok van a telefonon, épp addig ér fel oldalt, mint a fólia, csak macerával tudok benyúlni alá és tényleg fel lehet emelni körömmel, de becsületére legyen mondva, nem porosodik -
-
ZEN1TH
őstag
UC browsert nekem is kilovi neha amit nem igazan ertek, kozel sem heavy multitaskingolok. Sot, a szo szoros ertelmeben egyaltalan nem, szoval az alkalmazasvaltot most hasznaltam eloszor a mai nap folyaman. Am visszagombozok, illetve most direkt nem tiltogattam meg mokoltam semmit a rendszeren (mar amennyit root nelkul lehet ugye).
-
dontpanic
tag
Köszi, tök jó tippek!
A Wifi sebességet próbáltam növelni a blogodban írtak alapján, de 25-35Mbps közötti értéknél többet nem tudok kihozni belőle. UPC modem(technicolor tc7200), 120-as net, "802.11n / 20Mhz" és "802.11n / 20 -40Mhz" -es beállításokkal. Esetleg erre van valami ötleted? Hogyan lehetne többet kihozni belőle? Vagy bárkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest