Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 
			  PROHARDVER!   
Új hozzászólás Aktív témák
- 

dontpanic tag Sziasztok, Az eu-s romot tettem fel rá, de szerintem valamit elronthattam, és egy kis segítséget szeretnék kérni. 
 Megvolt az unlock, felment a twrp is. Előtte szerettem volna egy wipe-ot, de ott figyelmetlenségből a system-et is bepipáltam, ami a korábbi rendszert is eldobta. Ezután a gépről felmásoltam az eu-s romot, majd jöhetett az install. Fel is ment szépen, de azt látom pl. a settings / storage alatt, hogy "NON-SYSTEM storage (az első sorban, utána ott van a kategóriánkénti bontásban a foglalt terület, de pl a cache : 0 ), a gyári fényképezőt sem tudom használni, mivel azt írja tegyek be SD kártyát, és a gyári fájlkezelőben az Internal storage alatt nincs egy mappa sem, és létre sem tudok hozni új könyvtárat, hibát ír ki.
 Kipróbáltam, hogy rootoltam, így most továbbra is azt látom a storage-ben, hogy "NON-SYSTEM storage", de a fényképezőt legalább már tudom használni és a fájlkezelőben is megjelentek a mappák.Én ilyennel még nem találkoztam, azt gondolnám hogy az eu-s romhoz nem feltétlen kell root. A system wipe legyalult valamit amit manuálisan kell visszaállítanom (month/jogosultág)? 
 Tudna valaki segíteni, hogy mit kellene tennem, vagy ez a normális működés, azaz az EU-s romhoz kell a root is. Nekem gyanús a "NON-SYSTEM storage" kiírás. Valakinek van valami ötlete?
 Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 11
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3855
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest