Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Célegyenesben a Yettel TV
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2000
csendes tag
válasz
grafnet #20511 üzenetére
grafnet, Styleair Köszönöm a válaszokat!
Ha valakinek lesz még észrevétele, véleménye szívesen elolvasnám ha megtisztel vele, hogy dob egy választ az előző kérdésemre (üzemidő/frissítés) !
A frissítésekről még annyit, hogy van e olyan, ami az üzemidőn javítania és a telefon magától adja fel elérhetőként (régebben játszottam még s advance telón a romokkal, kernelekkel, de valahogy mindig volt valami baki fejlesztés ide vagy oda, 99% ban a gyárihoz kellett visszatérni még ha kicsit "elavult" is volt, mert stabil volt, minden funkció működött vagy épp nem zabálta az akksit, stb. ) 8.2->8.5-> és van e tovább ezt követően ?
Szóval lényegében ha nem javul valamilyen téren, akkor én kihagynám a megbízhatóságért cserébe. Persze ezt én így nem tudom megítélni, ezért is kérdezlek titeket, hogy ebből a szempontból van e továbblépés, fejlődés, vagy a biztos az a 8.2 alap ?
Tudom, ez is többnyire szubjektív nézőpont kérdése de azért alapvető dolgok pl ez az üzemidő kérdése, funkciók stabilitása (főként a GPS, adatforgalom, wifi, és persze a hívások stb) mindenkinél előjön vagy megmutatkozik. A kinézettel nekem jelenleg nincs nagy problémám (csak emiatt nem váltanék jelenleg), bár azt hittem, hogy "furább" lesz a lenovomhoz képest de sokat nem kell pluszba bűvészkedni.
Továbbra is köszönet és tisztelet a válaszolóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Futás, futópályák
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Túra és kirándulás topic
- AliExpress tapasztalatok
- Célegyenesben a Yettel TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest