Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
válasz
attilav2 #3031 üzenetére
Csak a tisztánlátás/megnyugtatás miatt: Több kártyával rendelkezem, Telenor, T, Voda, Blue mobile. Ezek közül az IMEI hiányos 2-es helyen csak a Telenor kártyájával van baj, a többi OK. A Telenor csak az 1-es helyen szeret lenni. A 2-es helyen is talál hálót, mutatja is 2 másodpercig a térerőt, majd (gondolom a szolgáltató) a 2-es helyen (gondolom szoftveres okokból) nem létező IMEI miatt ledobja a hálózatról a kártyát. Ennyi végülis a hiba, amit a már linkelt programokkal a Miui fórumon leírtak szerint meg lehet oldani. Az persze más kérdés ki elég bátor az IMEI számot piszkálni a mai világban? Én nem, az biztos, így a Telenor kártya az 1-es helyre berakva. Aztán gondolom a V6 esetleg ezt megoldja, és valahogy bele/visszaírja az IMEI-t a 2-es helyre.
-
Bass
addikt
válasz
attilav2 #3031 üzenetére
Minek rettegsz,en miota hasznalom vagyula van fent es semmi bajom a teloval,a telefon jo ha valaki meg hazilag takolt romokat akar pakolgatni az legyen mar azzal tisztaba hogy ennek lehetnek veszelyei. Tedd fel a vagyulat es hasznald. Es ne haragudj nem bantani akarlak de te sirsz es fikazod a keszuleket(van ilyened vagy csak bomlasztasz?),irtam hogy vidd vissza a boltba es csere egy "hibatlan" lumiara mielott kibontod a fa alatt,vagy add el es hasznald a g300-t. Hidd el nagyon sok telefont romoltam es mindnek vannak buktatoi,ennek degal isten a id is egyre jobb igy nem feltetlen kell baralni ha meg esetleg raszanod magad es valami nem sikerul ne a keszuleket piszkald.
-
Bile Demon
őstag
válasz
attilav2 #3031 üzenetére
Ez nem a teló hibája.
Egy (vagy több) titkosított partíción vannak a készülék egyedi azonosítói, IMEI, MAC address stb. Egy rossz custom rom vagy recovery program ezt el tudja rontani/felül írni.Nekem pl. nem rontotta el a kra1o5 féle CM11. (TWRP-vel tettem fel, mert ezt ajánlották, a TWRP-t meg fastboottal)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest