Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Nagyon köszönöm válaszaitokat, sokat segítettetek!
Erre nem is gondoltam, hogy ilyen nagy baj lehet belőle :/ Így tényleg marad a BlitzWolf.
Amúgy túlfeszültség védelem is van benne villám esetére?Telepítettem a Banggood telefonos alkalmazását egy 10%-os kuponért, de sehogy nem engedi aktiválni. Próbáltam levenni a listáról az akciós töltőt, próbáltam az alkalmazásból rendelni, de mindig valami hibaüzenetet küld (nem sikerült felírni, mert néhány próbálkozás után letiltotta) Mit csinálhatok rosszul?
Amúgy cseles a PowerBank akciója, mert tolódik ki a promóció dátuma is, meg a db számot is ma reggelre megemelték

Szilikon tokot eBay-en is most 5$-ért találtam csak link :/
Aliexpress-en nincs PayPal, de ott is drága most…TeeJay (#2023)
Gondoltam én is a telefon töltőjével, de akkor a telefont nem tudom hova dugni (csak egy van). Meg ha mégis gyorsan kell feltölteni őket (pl több napos túra) akkor bajban leszek. Mindent átgondolva, tényleg ez a legjobb választás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest