-
PROHARDVER!
kódnév: perseus utolsó módosítás: 2019.11.01
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Akkor biztos én vagyok szerencsés, én még ilyennel nem találkoztam👍
A SIM kártyám sem új pedig, van annyi idős mint amit írtál😀
9-10 órás SOT van a Mate20Pro-val, semmi sincs tiltva illetve semmi energia takarékosság sincs, majdnem Full fényerőn használom, egész nap WiFi bekapcsolva folyamatos szinkronizáció GPS stb... 👍
Főleg mióta kijött az új frissítés azóta még jobb lett minden😀
És ha le is merül 30perc alatt 75%-on van, imádom ezt a telót🤣 -
-
-
-
-
-
-
-
-
Nem hinném, hogy az miatt!
Én is KB 1 hete vettem észre ezt a "változást", hogy más lett az asztali nézet, de teljesen random van amikor teljesen jó és valamikor olyan mint amit írsz!
Pedig nálam a felbontással nincsenek gondok😀
Itt szerintem az oldallal lesz valami, de ha nem akkor is ez miatt eladni egy telefont -
válasz
HUTCHDB #1026 üzenetére
"Huawei akad, darabos, kamera nem.gyozott meg"
Te valahogy mindig a sz@rokat fogod ki akkor, és nem csak a Huawei-nél🤣
Én még egy pici röccenéssel sem találkoztam, a kamerát pedig most frissítették nem mintha eddig bármi baja lett volna, szimplán lenyűgöző képeket csinál👍
Szerintem egy jó pár évig bevagyok biztosítva telefon ügyileg, mert le nem fogom cserélni semmire az biztos egy darabig👍
-
-
Ez így van, csak egyet felejtesz el, hogy a Redmi5 pluszban 4000-es aksi IPS kijelző/ VS/ ebben pedig 3100-as aksi Oled kijelző, ami egyáltalán nem mindegy
Szerintem ha a 4 óra SOT átlagban megvan ennél a telefonnál az bőven jónak számít!
Nekem Mate20Pro-nál 4200-as aksival 7-8 óra a SOT és ez jól van optimalizálva!
Itt szerintem elcseszett valamit a Xiaomi, kell még pár frissítés és itt is jó lesz minden, most jelent meg nem rég, csodák pedig mint tudjuk nincsenek🤣
Használd aztán ha nem javul add el és vegyél mást ha ennyire zavarnak ezek a dolgok👍
Én most vagyok 50%-on és semmi trükközés vagy energia takarékos f@szság sincs belőve! Ezért is választottam ezt a telefont👍 -
-
-
-
Nagyon tetszik a készülék és a teszt is jó lett, viszont ez a 3 óra SOT elszomorító
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest