Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SunMount3r #163 üzenetére
A kicsi kínai olcsóbban nem tudja a streaming szolgáltatásokat azon a szinten, mint ez. Az emberek 99%-ának pedig jelenleg az a fontos, az 1% meg pörgeti a média lejátszós topikot.
Te egyébként vettél valamit végül magadnak? Anno mikor még néztem, nem sikerült dönteni.
-
A streaming szolgáltatások a fő erőssége, mert mindegyik megy rajta mókolás nélkül. Még a HBO GO is.
A hálózati lejátszásra is jó, ha nem fontos a minőség (pl. a gyereket még az sem érdekli, hogy sd, hd, fullhd adást néz, csak menjen). Ahol minőségi mozizás megy, ott van mellette egy normális lejátszó nálunk pl.
Szóval nekem a futópadra tett monitorra és a gyerek által nézett tévére lett véve egy-egy. Ha elutazunk, akkor zsebre vágom a 2,5-ös meghajtóval és rákötöm a tévére ahol vagyunk. Megosztom mobilról a netet neki, ha nincs wifi és mindent elérünk ott is.
Ezekre kiváló és egyszerűen kezelhető, mint a faék.
Mondjuk azt nem értem, hogy kerül ide egy 3 éves termék tesztje, de biztos a forgalmazó kiszórná a készletet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Úgy döntöttünk, adunk egy esélyt a Xiaomi 4K-s anyagok lejátszására képes, Android TV-t futtató tévéokosítójának.
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest