Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
Mi Box 3-am van.
Tapasztaltabbaktól szeretném kérdezni: ha factory resetelem a készüléket akkor a következő bejelentkezésnél ez is ragaszkodni fog a saját google accountom-hoz vagy bármilyet elfogad? Gondoltam kölcsönadom kollégának kipróbálni, de azért mégse legyen már bejelentkezve a saját accountommal a box... -
winben
aktív tag
Sziasztok
Mai nappal én is csatlakoztam a klubhoz. Rpi2-t használtam Kodival, de a youtube és spotify béna támogatása már elfogyasztotta a türelmem.
Kb az első fél órában 2x lefagyott azóta viszont rendben van a kütyü. Felfrissített 8-as droidra ha mindenigaz, az új felület kicsit kaotikusabb, de hátha megszokom.
A wifivel kicsit meggyűlt a bajom, eleve egy gagyi routerem van, de egy usb ethernet átalakítóval van vezetékes net a boxon és szépen suhan a gigás vonalon a stream. Billentyűzet, egér is működik az usb-n. Azt majd még megnézem egy külső usb 5.1 hangkártyával tud-e boldogulni - majd ezt még letesztelem.
Viszont egy kérdésem akadt:
A chromecast funkciót hol tudom lekorlátozni, hogy csak én tudjak átsugározni? Tudom, hogy mobilon tudom ezt állítani, mivel chromecast 2 eszközön párosítva van a teló a vevőegységgel. Itt viszont a telóm látja a hálózaton, mint egy eszközt, de nem találok módot a párosításra.
Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
- ASUS notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest