Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
totyaNYC #2798 üzenetére
Régóta érdekel, hogy tényleg az ultra felbontását támogatja -e cast módban. Az S kapcsán egyik fejlesztő azt mondta igen. De hiszem, ha látom. Sajna netflixben ezt nem tudom kipróbálni, mert mindenképp az app indul el, pedig ott vannak direkt olyan videók, aminél a képbe van égetve, hogy melyik minőség változatot játsza.
Na de rajtam nem fog ki
youtube-on találtam egy teszt monoszkópot 4k-ban. ez 1080p-ben elkenten mutatja a felső rácsokat. 4k-ban viszont élesek lesznek a vonalak, ahogy beáll jó minőségre. A mibox 3-ason kipróbálva, telefonról cast módban átküldve is a 4k minőségét hozza. Szóval úgy tűnik, hogy képminőségben kiválasztja a 4k-t cast módban is. A mibox s sem lehet ennél rosszabb, mert szinte ugyanaz a hardver, csak picivel újabb kernel és android verzió van rajta.Ha jól tudom a digit cast módban hivatalosan át lehet küldeni. Nem hivatalosan mintha kodi addonban megoldották volna. A kodi topicban vannak erről részletes infót.
Mibox emulátorfuttatásról annak youtube videók, gondolom az s-re is ugyanaz igaz. Bár oreoval lehet még kicsit kevesebb usb perifériát támogat.
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
totyaNYC #2798 üzenetére
Ra lehet preparalni a digi appot, de nem erre lett kitalalva ezert kicsit nehezkesebb a hasznalata igy szukseges a taviranyitohoz egy kiegeszito app amivel kvazi legegerkent funkcional (vagy kulon eger de az eleg gaz megoldas). Kepminosegben a digi apptol ne varj hd-t!
-
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Mini-ITX
- Óra topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest