Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Imi1981 #8974 üzenetére
Most, hogy mondod ...
KM2, LEAP-S1, Thomson. HW szinten mondhatni azonosak. A szoftveren múlik minden. Az a baj, hogy utóbbival kapcsolatban sokszor kevés az infó (még a fórumokon is).#8975 Sada1
Igazából kb. mindegy, hogy 9, 10 v 11. Nekem nem oszt, nem szoroz. Sokkal fontosabb, hogy a gyártó mennyi energiát tett bele abba, hogy minél kiforrottabb legyen a rá írt szoftver.
Ilyen box-oknál szerintem még kevesebbet jelent a friss droid, mint a telefonoknál. Utóbbiak miatt is csak azért érdekes, mert ha megszűnik a sec. patch-elés, akkor előfordulhat, hogy már nem lesz annyira biztonságos.#8976 Imi1981
"Atv 8 volt előtte és bánom, hogy frissítettem." - na épp erről beszéltem. Kijön az új verzió, és kb. 10-ből 9 alkalommal az ember visszasírja a régit. Mert az egy dolog, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan kényszer okán már működő dolgokat átvariálnak (máshová kerül, kevesebb állíthatóság), de lesz olyan is, ami nem v. nem úgy fog működni.
Költői kérdés: kell nekünk minden évben új droid (TV-re, telefonra)? Mi a tökömért nem csak a sec. pacth-ek jönnek? Egy-egy rendszer apk-t anélkül is lehetne frissíteni, hogy teljes főverziót ugranánk.Tud bárki olyan dolgot mondani az utóbbi 3-4 évből, ami miatt szerinte indokolt volt a főverzió ugrás? Én nem. Az egész csak arra jó, hogy a gyártók húzhassanak egy vonalat, hogy bocsi, ezt már nem tudjuk tovább "életben tartani".
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest