Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Imi1981 #8974 üzenetére

Most, hogy mondod ...
    KM2, LEAP-S1, Thomson. HW szinten mondhatni azonosak. A szoftveren múlik minden. Az a baj, hogy utóbbival kapcsolatban sokszor kevés az infó (még a fórumokon is).

#8975 Sada1
    Igazából kb. mindegy, hogy 9, 10 v 11. Nekem nem oszt, nem szoroz. Sokkal fontosabb, hogy a gyártó mennyi energiát tett bele abba, hogy minél kiforrottabb legyen a rá írt szoftver.
    Ilyen box-oknál szerintem még kevesebbet jelent a friss droid, mint a telefonoknál. Utóbbiak miatt is csak azért érdekes, mert ha megszűnik a sec. patch-elés, akkor előfordulhat, hogy már nem lesz annyira biztonságos.

#8976 Imi1981
    "Atv 8 volt előtte és bánom, hogy frissítettem." - na épp erről beszéltem. Kijön az új verzió, és kb. 10-ből 9 alkalommal az ember visszasírja a régit. Mert az egy dolog, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan kényszer okán már működő dolgokat átvariálnak (máshová kerül, kevesebb állíthatóság), de lesz olyan is, ami nem v. nem úgy fog működni.
    Költői kérdés: kell nekünk minden évben új droid (TV-re, telefonra)? Mi a tökömért nem csak a sec. pacth-ek jönnek? Egy-egy rendszer apk-t anélkül is lehetne frissíteni, hogy teljes főverziót ugranánk.

Tud bárki olyan dolgot mondani az utóbbi 3-4 évből, ami miatt szerinte indokolt volt a főverzió ugrás? Én nem. Az egész csak arra jó, hogy a gyártók húzhassanak egy vonalat, hogy bocsi, ezt már nem tudjuk tovább "életben tartani".

Új hozzászólás Aktív témák