Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Sziasztok. Frissítés közben a gyerek véletlenül bezárta a MiFit alkalmazást. Azóta a miband 6-ot nem lehet életre kelteni. Lehet ezzel valamit kezdeni itthon vagy vihetem vissza garanciába?
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Egy Xiaomi Mi Band-ről hogyan állapítom meg hogy 4-5-6-os verzió? Töltője elveszett bekapcsolni se lehet, lemerült, és a külsején semmiféle jelzet nincs a „Mi“ logón kívül
Köszönöm
-
zeon.hu
nagyúr
Zepp alkalmazásban kell/lehet állítani valamit, hogy fényképező kioldóként működjön a Band?
Gyereké annyit ír, hogy nyissa meg a kamerát a telefonon (Note 9 Pro), hiába van megnyitva.
Minden engedély megadva persze. -
Nyiaz
aktív tag
Honor Magicwatch 2 mellé vettem, de már csak ezt használom. Nagyon megeri az árát! NFC-sem van és a K&H val megy rendben a fizetés is.
-
rolandhun95
tag
Jelentem az óra zárolása semmit sem ér fürdés közben, ugyan úgy feloldja a kijelzőt a vízcsepp.
Más: Rendelt valaki aliexpressről szíjat hozzá? Vagy milyet ajánlotok? Amivel adták, az állandóan kipattan a helyéről, ha beleakadok valamibe.. -
Régóta kikívánkozik belőlem néhány gondolat, és most megírom
:
Szerintem a mi band 6 egy nagyon jó cucc.
-Notify for Mi Band alkalmazással használom, az értesítések szépen jönnek, és akinek van hozzá türelme, az rengeteg mindent be tud rajta állítani.
-Szeretem, hogy hogy nem kell mindig nálam lennie a telefonnak ahhoz, hogy észrevegyem, hogy csörög.
-Adja a pai-kat, ami motivál, hogy haverokkal lehet nézni kinek mennyi van.
-A pulzusmérés nyugalmi helyzetben teljesen ok, sportra - mondjuk úgy- közelítőleges. Vannak sokkal jobbak, sokkal drágábban, de csuklón - tudtommal - egyik okosóra sem mér pontosan, arra ott az öves Polar és Venu.
-Az alvásfigyelés nem pontos, ez szerintem az app hibája. Sleep as androiddal sokkal jobb.
-Kijelzője szép.
-Notify for Mi Banddel még messenger üzenetekre is lehet előre beállított válaszokat küldeni - mondjuk ez kicsit macerás.Szóval minden hibája ellenére úgy érzem, hogy egy jó terméket kaptam az áráért.
-
rolandhun95
tag
Kicsivel több, mint egy hét utáni tapasztalatok:
Akkumulátor jobban merül, mint amire számítottam, kb 7-8 napig bírja nálam úgy, hogy 1 perces frissítésre van állítva a pulzusmérés. Stressz szint figyelő és az éjszakai alvás figyelés ki van kapcsolva nálam, mert nem tudok vele aludni, kényelmetlen.
A Detect Activity kb 400 méter gyaloglás/futás után veszi észre magától, hogy most aktivitás van. Utána egyébként szépen méri telefon GPS-ével az adatokat.
Mivel sosem volt okosórám, ezért nekem frusztráló volt, mikor a viszonylag sötétebb szobából kitérve a napos szabadba nem láttam semmit a kijelzőből. (Gondolok itt arra, hogy egy automata fényerő állítás mennyire jó lenne). (Mert amúgy beltérben kivereti a szemed).
Bluetooth hatótávolsáot kicsit gyatrának érzem, egy garázs előtt tettük fel a kerítés elemeket, (kb 10 méter). Nem volt kapcsolat a telefon (ami a nyitott garázsban lévő autó tetején volt) és az óra között. (Egy Poco X3 Pro-val használom.)
Ami pozitívum: az értesítéseket jól megjeleníti, email-ban már nem csak a tárgy látszódik, Messenger üzenet is ok. És vissza lehet olvasni az összes notifikációt, amit már telefonon kitöröltél :D
-
kene84
aktív tag
Sziasztok,
most vettük egy mi band6-t ajándékba.
Gondoltuk kipróbáljuk, hogy ne lepődjünk meg átadáskor.
Ellenben bárhogy is próbáljuk tölteni, adapterrel vagy laptop usb-n, kijelzőn semmi nem jelenik még visszajelzésül. Lehet ennyire le van merülve vagy kifoghattunk egy hibás darabot? -
beers
addikt
válasz
rolandhun95 #331 üzenetére
Bírja!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
rolandhun95 #331 üzenetére
Zuhanyt biztos bírja, fiam nem szokta levenni.
-
rolandhun95
tag
Egyébként a vizet mennyire bírja? Van aki nem veszi le fürdés közben?
-
MadGame
senior tag
válasz
rolandhun95 #328 üzenetére
Google Fitnél nekem sem mutatja normálisan a lépéseket. Nincs rá hivatalosan fólia, rendeltem egyet az Alzáról, de kamu volt, rá sem illet és nem üveg, hanem erős műanyag volt. Tanulópénz. Fél év alatt minimálisan karcolódott, de képtelenség rá mindig figyelni.
-
rolandhun95
tag
Üdv!
Vettem egy ilyet én is, első dolgom volt leszinkronizálni a Google Fit appal, de a lépések nem szinkronizálnak magától, csak ha elindítok egy "workout"-ot az órán. Ennek így kell működnie?
Másrészt: akinek megvan már hónapok óta, mennyire karcolódik a kijelző? Van rá jó fólia? -
DrKapocs
őstag
Próbáltam többet, de szerintem ez elég jó:
https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.rokitskiy.miband6_watchface -
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Fiam vett egy Mi Band 6-ot.
Watchface cserére mi a legjobb alkalmazás?
Külső watchface csere is érdekelne (pl Amazfitwatchface -ről letöltve)
Jelenleg Mi fitness (Xiaomi Wear) alkalmazás fut a telefonon. -
-
SzaboZE
addikt
Sziasztok! Feleségem Mi Band 6-ja nem volt használatban pár hónapig, most újra üzembe helyeztük, azonban van egy idegesítő szokása. Állandóan rezgéssel és szöveggel jelzi, hogy megszakadt a kapcsolata a telefonnal, azt is, hogy újra csatlakoztak egymáshoz. Én úgy emlékeztem korábbról, hogy erre volt egy opció, ahol lehetett állítani, hogy akarom-e látni ezeket az üzeneteket vagy sem. Most viszont sem az órán sem a telefonon nem találok ilyen beállítást. Tudtok segíteni, hogy lehetne ezt megoldani, hogy ne jelezze ezt ki?
-
Fulár
senior tag
Köszönöm urak!
Végülis nem az a fontos,hogy mit mutat a ketyere hanem az,hogy mozogjunk ha tehetjük és próbâljunk figyelni az egészségünkre.
Amióta megvan ez a relative olcsó kis szir-szar azóta valamiért jobban odafigyelek a mozgâsra és arra,hogy akkor se maradjon ki edzés ha halálosan fáradt vagyok a napi robottól.Szóval ha pontos ha nem,nekem már megérte. -
-
pcnet
addikt
Pár hónapig használtam Mi Band 6-ot, de egyáltalán nem voltam megelégedve a szenzor adataival. Stresszintem mindig az egekben volt szerinte, a pulzusom meg hol 80-as volt, hol 45-ös hegymenetben, mélyalvásom vagy volt vagy nem, de inkább nem
Nézelődtem 3 hónapig, majd váltottam Huawei Watch GT 2-re, mindenben jobb. Igaz 3x annyiba kerül. -
Fulár
senior tag
válasz
DrKapocs #309 üzenetére
Az enyém Nfc mentes.
A fene tudja.Az árához képest nem rossz ez a cucc.De kezdem fontolóra venni,hogy ne e ruházzak be valami kicsit drágábbra és komolyabbra mert az a konklúzióm,hogy bár Xiaomi Fan vagyok de egyre komolyabb szoftveres problémák vannak nem csak a telefonokon hanem még az ilyen kütyükön is.A hibák pedig nem nagyon kerülnek kijavításra.
-
-
Fulár
senior tag
Srâcok!Ezen a ketyerén melyik edzésmód âll legközelebb a aúlyzós edzéshez?A"Freestyle-t hasznâlom de én nem tudom....a szerveimet majd fölhânyom úgy kivagyok.Râpillantok és a pulzus tartomâny Relaxed meg Light.
Futás közben viszont helytâllonak tűnik a mérése.
Köszónöm Szépen az esetleges válaszokat! -
potyi23
senior tag
válasz
madagaszkar #304 üzenetére
nkm mondjuk nem az nfc -s valtozatom van
. nekem eddig nem volt vele gondom. melyvizes gyogyvizrol sincs nagy tapasztalatom,inkabb olyan csucsulos,laza uszkallos max fel,egy ora. De szaunaba aktivan hasznalom havi 2X. De ha felted nagyon akkor inkabb hanyagold,es vesd le
UI : lassan jon a 7 es
-
madagaszkar
tag
Üdv!
Nem volt vele semmi gond melegvízes gyógyvízben sem? Nálam konkrétan Mi Band 6 NFC-s verzióról van szó. Nem tudom az esetleg nem érzékenyebb a mikrofon nyílás miatt? Mondjuk nálam évi 1-2 - esetenként néhány órás - gyógyfürdőzésről lenne szó és az esetleges NFC-s fizetés miatt nem venném le ha nem fontos. Pont az ehhez hasonló helyzetek miatt is vásároltam az NFC-s verziót, hozzászoktam már pár hét alatt a telefon nélküli karkötős fizetéshez. -
MadGame
senior tag
Azt hozzátenném, hogy a vízállóságot laboratóriumi körülmények között tesztelik, tehát semmi sem garantált.
-
mpo
veterán
válasz
madagaszkar #299 üzenetére
*50 m vízállóság: Az 50 m vízállóság a GB / T 30106-2013 szabványon alapul, és a Kínai Nemzeti Horológiai Minőség-felügyeleti és Vizsgálati Központ tesztelte. Vízállósági jelentések száma: Mi Smart Band 6: QT2012060. A vízállósági osztályzat 5 ATM (ami 50 m mélységnek felel meg a víz alatt), amely lehetővé teszi a készülék viselését zuhanyozás és úszás közben, de nem használható szaunában vagy búvármerülés közben;
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kissé ingerszegény Mi Band 5 után a Mi Band 6 tényleges előrelépés az elődmodellekhez képest. Ennyi pénzért aligha lehet többet elvárni, leszámítva talán az NFC-t, ami egyelőre még mindig nem opció errefelé.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest