Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
b10up
tag
válasz
eisento #25324 üzenetére
Nekem volt egy olyan problémám, hogy telenor+telekom dual sim mód, hiába állítottam, hogy net melyik simről legyen, csak az elsőről jött. Egyedül az volt megoldás, hogy az 1-2 simet szoftveresen vagy fizikailag felcseréltem. Akkor is mindig csak az egyik működött, hiába írt ki mindkettőhöz 4G-t a telefon.
-
darvinya
titán
válasz
eisento #13290 üzenetére
Mint már írták, hogy ilyen funkciók csak custom ROM-on.működik rendesen.
Viszont gyárilag fent van SmartLock abba beállítva biztonságos arc, és felemelve ránéz és máris felodva.
De ott ujjlenyomat olvasó, amihez csak hozzá kell érni és máris fel van oldva (én ezt használom). -
-
rzoli
senior tag
válasz
eisento #12981 üzenetére
A gyári ROM 8.0, és jelenleg márciusi biztonsági csomagnál jár.
Duplakoppos ébresztés a gyárin nincs, a Custom ROM-ok viszont már tudják, azok, a legtöbb legalábbis jelenleg 8.1 alatt futnak.
Ha gyárin maradnál, van lehetőség a közelség érzékelővel ébreszteni a telefont, vagy ujjlenyomatolvasóval. Illetve létezik olyan mágneses flip tok, ami ébreszti a telefont, ha kinyitják.
-
donjohnson
addikt
válasz
eisento #12969 üzenetére
snapdragon 625 soc van a készülékben, ami a leírás alapján tartalmaz wifi vezérlőt, tehát teljesen szabványos, nem kínai wifi van benne: Integrated 11ac Wi-Fi + WCN3680B companion chip
az android is stock, nem tudom mire érti, hogy kínai fos. -
darvinya
titán
válasz
eisento #12969 üzenetére
Az.
WiFi kapcsolat önmagában nem okoz újraindulást.
Max. WiFi router Linux fw-je folyamatosan olyan hiba kódokat dobál, amitől már készülék besokal (mert nem bírja tovább hülyeségeket).Ha az app nincs felfejlesztve Op. rendszer verziójára, az okoz meglepetéseket felhasználónak (pl: készülék fagyás, újraindulás, app megnyithatatlan, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hálózati / IP kamera
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Politika
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest