Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Pont írni akartam, hogy itt a kedves kartársak folyamatosan hadban állnak a fólia/üveg/méretarányos/2,5D-s/levegősödés/szivárványosodás/alákoszolódás stb...kérdéseivel.
Nálam is a megoldás hosszú évek óta, hogy nem teszek GG üvegre semmit. És láss csodát (micro)karcmentesek a telefonjaim. Tudom ha leesik akkor kijelzőnél is gondok lehetnek de majd ha ez megtörténik uána elgondolkodom a fentieken.Egy farmer tokra azért most elcsábultam. Mert csak
sosem volt még ilyenem. Meg azért is mert tényleg csúszik a fém hátlap és biztos, hogy ott hamarabb karcolódna is.
................
Sordoran
Utólag olvastam és ugyanezek az alapok itt is.
Sifre
Sajna csúszósnak érzem különben tok sem kéne rá és igazad van ha már fém hátlap akkor érezzük annak az anyagnak a hűvösségét egyebek ne dobáld messzire!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest