-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Pont írni akartam, hogy itt a kedves kartársak folyamatosan hadban állnak a fólia/üveg/méretarányos/2,5D-s/levegősödés/szivárványosodás/alákoszolódás stb...kérdéseivel.
Nálam is a megoldás hosszú évek óta, hogy nem teszek GG üvegre semmit. És láss csodát (micro)karcmentesek a telefonjaim. Tudom ha leesik akkor kijelzőnél is gondok lehetnek de majd ha ez megtörténik uána elgondolkodom a fentieken.Egy farmer tokra azért most elcsábultam. Mert csak
sosem volt még ilyenem. Meg azért is mert tényleg csúszik a fém hátlap és biztos, hogy ott hamarabb karcolódna is.
................
Sordoran
Utólag olvastam és ugyanezek az alapok itt is.
Sifre
Sajna csúszósnak érzem különben tok sem kéne rá és igazad van ha már fém hátlap akkor érezzük annak az anyagnak a hűvösségét egyebek ne dobáld messzire!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore café
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- OLED monitor topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged