Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
defygaben77
tag
válasz
Baxeelelle #619 üzenetére
Redmi 5 plusomon is így van, ezt a MIUI 10 hozta, akárcsak a designt.
-
defygaben77
tag
válasz
norbertvizi #591 üzenetére
Ennek örülök és várom a fejleményeket!
-
defygaben77
tag
Én is tapasztaltam az A50 fórumán, hogy nem egyszerű emberkék vannak ott... Én is megjegyeztem, hogy az S3-asom óta nem szimpatizálók a márkával. Erre valami marha, hülyének titulált, mert a 7 évvel ezelőtti tapasztalatokra hagyatkozom. Köszi az infókat! Eléggé zavar a térérő, a Bluetooth, ujjlenyomat olvasó, stb hiba! Azt hiszem, várok még valami nagyobb üzem idejű Xiaomira!
-
defygaben77
tag
Ja igen, az még kimaradt, hogy a telefonálás Bluetooth headsettel megy... Így az is, a wifi is folyamatosan be van kapcsolva. De, mint írtam, az 1 éves Redmi 5 plusom lazán bírja. Azért az A50 a 4000-es akkuval csak tud valami hasonlót ( bár a Exynos procik fogyasztását nem ismerem, azt tudom, a Snapi jó ilyen téren, viszont az Amoled kisebb fogyasztású az IPS-nél, ha jól tudom)!
Próbáltad az A50-et? -
defygaben77
tag
válasz
PowerBuldog #495 üzenetére
Láttam már a youtube-on is egy videót, ahol 4 telefont hasonlítottak össze. Emlékeim szerint 10,5 óra volt a soc vegyes használatban Mi 9 se esetén, a Note 7 (asszem) a 4000 akksival előbb megadta magát!
-
defygaben77
tag
válasz
CoolBoy323 #489 üzenetére
Köszi az infót! Még elgondolkodom rajta! Viszont a xiaomi magyar oldalon, ha jól néztem, nem vásárolható meg!
-
defygaben77
tag
És akkor most lehet tudni mennyit tud valójában? Nekem nagyon tetszik ez a telefon, egyedül az aksi tart vissza a vásárlástól! Fontos, hogy 1 napot kibírjon nekem, mivel munkához kell! Napi 2-3 óra telefonálás, 5-6 óra netezés, youtube, zene. Sajnos a nap közbeni töltés és powerbank nem opció! Jelenleg Redmi 5 plust használok, ez a nap végére általában 20-30 %-ra merül a 4000-es akkuval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lehet-e százezer forintért kvázi-csúcskészüléket letenni csupa kijelzővel, négy kamerával, rengeteg funkcióval és korrekt mérettel? A Xiaomi megpróbálja.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest