Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vikla007
aktív tag
-
sxxorp
őstag
válasz
gery2123 #3257 üzenetére
Hát, így fogalmunk sincs egymáshoz képest milyen a Redmi és a QCY
Érdekes, hogy mintha negatívumnak mondanád, hogy nagyon műanyag, miközben valószínűleg attól ultrakönnyű még az enyémhez képest is: 4,1g vs 4.7g
mrdraco: +1 felesleges ROM-olni. Az Adguard egész jó munkát végez a reklámokkal (vs Adaway). A XiaomiADBFastboot Tool elhozta a kényelmes root nélküli MIUI-herélés élményétA Greenify jelentősége csökkent, de egész jól megy root nélkül is. Az akkumérő app-ok is kiléptek a root alól, ADB-vel ugyanúgy megkapják a szükséges engedélyt. Volt még egy Xposed-modulom a zene a telefon hardvergombjaival való vezérlésére, de a true wireless QCY T1 azt is megoldotta.
-
Lordus
senior tag
válasz
gery2123 #3133 üzenetére
hát az gmailes, nekem meg a cégest kellene beállítani a gmailes mellé... reklámmentesen, természetesen
Az outlookot feltettem, de reklámoz... fizetni nem akarok érte, egy szäros email app legyen már, minden extra nélkül, csak levelezéshez...
a k@mail volt korábban jó, de a pro fizetős abból is keményen.
sicc33: Köszi, mindjárt visszakeresem, melyik lehet az, mert nagyon kell találnom valamit.
hárásó: nem értem a hozzászólásod - mire hogyan jöttem rá?
-
sxxorp
őstag
válasz
gery2123 #3081 üzenetére
Na, egy régebbi tesztet kerestem, erre tegnapi: [link]
Pár szubjektív megjegyzés:
1) a kilógó Xiaomi-t köszönöm nem
2) a QCY T1 Pro doboza jó nagynak tűnik, miközben a T1C-é is bőven elég mindenre
3) Kb. 2 nap megszokni, hogy mit jelentenek a csipogások... ez állandóan ezen hisztizik.
4) Hamar beesett a Redmi ára, akkor még drágább volt.
5) semmit nem koszolódott a nyitott tartó... -
sxxorp
őstag
válasz
gery2123 #3078 üzenetére
A QCY-T1-emből kiindulva be fog jönni a Redmi Airdot - ha jól illeszkedik a füledbe. Sokkal szabadabb. Bő 2 hónapos, a bölcsőt egyszer töltöttem önszorgalomból ez idő alatt (ennyi 'problémája' van, hogy erről nem ad tájékoztatást, a fülhallgtókat csatlakoztatáskor meg tudom nézni). Én egyelőre nem is veszek type-C-s vezetékes fülhallgatót, az adaptert a régiekhez ki sem próbáltam
Xhege: használattól, optimalizálástól függ, egy kis törődéssel azért egész korrekt értékek érhetőek el. Alsó hangon, csak úgy használva 1 napos telefon 4-5 óra képernyőidővel, de ez elvihető 2 nap alatt 8-10 óráig (elképzelhető, hogy tovább is, ha mélyen belenyúlsz, és kernelt / ROM-ot cserélsz). -
TripleB
senior tag
-
törölt tag
-
Roppy
tag
válasz
gery2123 #1566 üzenetére
Pont a minap vettem észre én is, hogy igen 'gyenge' minőségben és szakadozva, majd teljesen elhalkult a headset. Azt hittem elsőnek, hogy a nagyjából 5 éves agybadugós füles adta be az unalmast, de olvasva a fórumot és pár teszt után egyértelművé vált, hogy az átalakító a ludas. Tegnap nézegettem az Ailun-t és társait, aztán egy mobilos boltban is érdeklődtem. Elém tettek egy gagyi átalakítót, ami 4e Ft lett volna.... Jött a gugli barátunk és reggelt már az Alza-ban kezdtem a napot, gyári Huawei CM20 adapterre tettem le a voksom. Úgy tűnik eddig teljesen jól működik, kopp-kopp. Jah és a lényeg, 2.590 Ft-ba került
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lehet-e százezer forintért kvázi-csúcskészüléket letenni csupa kijelzővel, négy kamerával, rengeteg funkcióval és korrekt mérettel? A Xiaomi megpróbálja.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest