Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasz72
aktív tag
válasz
pvt.peter #5956 üzenetére
Szia! Kerestem ezt adatforgalom számlálót, de még olyan opciót se találtam, hogy kezdődátumot be lehetne állítani...
Réges régen, a Call Meter 3g-t használtam ilyenre, nem egyszerű beállítani, de itt a fórumon van használható leírás. Igaz Play áruházban már nincs fent, valamiért szúrhatta a Google szemét. -
galervin93
addikt
válasz
pvt.peter #5942 üzenetére
Igen, jogos, de egyrészt ott lesz neki az a felhasználás, másrészt meg csak ott van bennem a kisördög, hogy nyomogatnék már valami újat...
3 éves, amúgy szépen teszi a dolgát. A hangszórója ami elég gyér már (kapja az ívet, sokat horgászom, por, nedvesség stb.), illetve a kijelző erős napsütésben nem igazán látszik jól.
Eladni nem tudom ld. kijelző, plusz az üveg hátlap is "pókhálós" (ez mondjuk vicces hetek-hónapók óta úgy lehetett már mire észrevettem, mert kemény tok van rajta, csak sejtem hogy egyszer pont az USB-csati kivágatával esett élre), meg hát masszívan látszik rajta a használat (karcok, kopás; peca nem a telefonok barátja) szóval ezért terv a kamera+póttelefon szerepkör.
-
morfondőr
addikt
-
morfondőr
addikt
válasz
pvt.peter #5916 üzenetére
Sajnos én sok helyen olvastam már, hogy akármelyik kínai termék utángyártott akkuja messze nem olyan minőségű, mint az eredeti, ezért sok esetben a ráírtaktól eltérően az eredeti kapacitásának csak a felét tudja új korában is. Persze lehet hogy valakinek szerencséje van és kifog egy valóban jót!
-
-
válasz
pvt.peter #5797 üzenetére
EEA.ra még nincs kinn és sz.tem nem is fog jönni ha 8.hónap alatt nem adták ki!
tedd fel a
global verziót => miui_PYXISGlobal_V12.5.2.0.RFCMIXM_ceaf059ed1_11.0.zip -
crok
nagyúr
válasz
pvt.peter #5202 üzenetére
Egyszerű amúgy a dolog, csak ne engedd OTA-n frissülni és használj TWRP-t: ROM-ot letöltöd, Magisk zip-et letöltöd, TWRP img-t a telefonon tartod, TWRP-be újraindítod, ROM-ot dirty flash-eled, Magisk zip-et flash-eled és nem felejted el a végén a TWRP-t is flash-elni az img-ből ha esetleg felülírta volna a custom recovery-t (TWRP) a gyári Mi Recovery-vel. Vagy hagyod OTA-n frissülni, aztán max. patch-eled a ROM-ból a boot.img-t és flash-eled fastboot-al megint. Egyszerű mint az egyszeregy.
-
crok
nagyúr
válasz
pvt.peter #5200 üzenetére
Egészen biztosan 99.99% hogy igen ha eleve gyári vagy valamilyen MIUI a ROM (és nincs benne pl. addon.d), hiszen az OTA ROM-ban levő OTA script a ROM-ban levő boot.img-t fogja feltenni, le se fogja s.*ni hogy mi van most fent és hogy van Magisk. Csak olyan ROM-okkal fog megmaradni amiben van OTA survival a Magisk-hoz (pl. addon.d támogatás), általában custom ROM-ok amik AOSP vagy LOS forrásúak.
-
Norby86
őstag
válasz
pvt.peter #5119 üzenetére
Én szintén így jártam, még előző Xiaomi telefonomra is ilyet vettem, akkor tört le először nemcsak a bekapcsoló gombnál hanem a hangerő gomboknál is. Aztán vettem egy másikat erre a telefonra, de ugyan így jártam, bár ott csak a bekapcsoló gomb tört le.
Szerintem ennyire szar anyagból csinálják.
-
zsola400
aktív tag
válasz
pvt.peter #4976 üzenetére
Az összefoglaló szerint rakd fel a TWRP, majd frissítsd le a legutolsó verzióra ezek közül, ha ezzel a TWRP-vel is titkosítva látja a belső tárhelyet akkor kell a format data.
Én AdAway-t használok reklám blokkolónak itt külső host listát is hozzá lehet adni a beépítet 3 mellett.twrp 3.4.0-08-13 pyxis by brigudav
-
roti86
őstag
válasz
pvt.peter #4976 üzenetére
Nem tudom MIUI-n van e ilyen lehetőség valahol, de S10+-on megadható egy privát DNS (dns.adguard.com) cím, ami szűri a reklámokat rendszer szinten. Én ezt használom és nem kell root, nincs extra app, nem zabálja feleslegesen semmi az akkut.
-
Mercutio_
félisten
-
arcsin
senior tag
válasz
pvt.peter #3794 üzenetére
Mi a különbség az alkalmazásban regisztrált és az érintéses fizetésre regisztrált (digitalizált) bankkártya között?
A regisztrált bankkártyát csak a Simple alkalmazásban való fizetéshez lehet használni, a digitalizált kártyák a Simple alkalmazásban és érintéses mobilfizetésre egyaránt használhatók. A folyamat két lépcsős: először a kártyád adatait hagyományos módon megadva regisztrálod (elmentheted) az alkalmazásban, és ha megfelel a feltételeknek (kártyatípus, operációs rendszer, NFC funkció a készüléken, alkalmazás verzió), akkor egy következő lépésben regisztrálhatod érintéses fizetésre is (digitalizálhatod).Tehát be kell tudd digitalizáni, utána megy NFC-vel.
https://simple.hu/szolgaltatasok/Simple-kartya-Mobilfizetes/
Ha nincs OTP bankkártyád, az alkalmazásban igényelt virtuális Simple kártyával, annak prepaid egyenlegéről fizethetsz mobiloddalTehát így tud müködni csak, hogy prepaid kártyát kaphatsz és az megy NFCvel. Rejtély megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi Mi 9 Lite valójában a Mi CC9, amit Európába az idei csúcsszéria visszafogottabb verziójaként hozott el a kínai gyártó. De igazából csak egy zoomkamerával van lemaradva.
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest