Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz HawerKing #11198 üzenetére
Én is és feleségem is nagy megelégedéssel használjuk már 2.5 éve.
Cserében gondolkodtam már, de nem volt alternatíva. Idén még tuti marad, bár a 12-es tetszik, Goboo-ról "vállalható" (240eft) áron be is szerezhető. Remélem esik még az ára, esélyes utód .EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
HawerKing
őstag
Az enyém már 3éves elmult fólia sose volt a kijelzőn s mégis szinte újszerü pedig kap eleget, főleg port. Volt nyüstölve eleget , sokszor hetekig farmoltam az autómatikus klikkelővel egy egy játékban, mégsincs sehol beégve az amoled panel. Aksi is még gyári s még mindig türhetően bírja. A szoft szerintem még ha nemis a legújabb de nagyon stabil hiba mentes. Egy szó mint száz queva jól bevált nekem ez a kis teló szerintem még az idén el leszek vele.
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
crazyman
csendes tag
Igaz... sajnos még ha a cégtől jönne is az infó, az sem garancia. Volt, hogy ilyen ígéret is másként teljesült.
A legutóbbi hír az (és az tényleg a cégtől), hogy 13.5-öt csak azok a mobilok kapnak, amelyek már kaptak android 12-öt. Szóval 13.5-öt biztosan nem kap a Mi 9 De az mondjuk sejthető is volt
Én azért még reménykedek a 13-ért... -
B. Tamas
aktív tag
2 hónapja van benn ilyen akku nekem is és nincs púposodás.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
GAbre
veterán
Én is szoktam pucolni,magasnyomásúval ráfújni.De érdemi eredményt nem értem el.
Mi 8 sokkal hangosabb.És nem emlékszek rá.hogy anno halkabb lett volna 8 után mikor vettem,vagy bármi problémám lett volna utcán menve,a hangerővel.
De úgy fél éve legalább van.
Rendeltem 1 hangszórót nemrég.Kíváncsi vagyok ér-e valamit,vagy szoftveresen van alacsonyabb hangerő vagy vmi.[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Üdv!
Másnál is pùposodott mellesleg a 4000es lehet akku?
Illetve jó ideje észrevettem,hogy alig hallom a beszédet a felső hangszórón.
Hiába pucolom ki.
Ezek a hibák másnál is előjöttek?Avatar
-
kress
aktív tag
crDroid romot rakott már fel valaki? úgy látom az még frissül, de van valami DFE trükközés, ami nekem eu rom után elég ismeretlen.
Ha kell a titkosítás akkor azzal kell varázsolni valamit? Van ehhez valami jó leírás? -
hzsolee
őstag
válasz hzsolee #11185 üzenetére
Nos az AccuBattery így másfél ciklus alapján 3007-nek írja. Nyilván ez változik majd, mert ez nagyon kevés a korrekt számoláshoz, de a 4 ezer esélytelen.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz hzsolee #11184 üzenetére
Aztán meg a ragasztó... Ha esetleg újra kell cserélni az akkut ez is ugyanúgy elenged hő hatására?
Ja, igen. Mikor megragasztottam körben lefogattam sticker-el.A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
Hőlégfúvót sokaltam, hajszárítóval melegítettem meg kicsit. A tapadókoronggal húztam a pengetővel meg megkeztem. Könnyen lejön ha sikerül megkezdeni. Az akksitól fostam, de az is "kiesett". Volt egy video amiben kb kettétörte az akkut annyira feszegette. Nem is értem...ki van vezetve a ragasztó vége. Ha érzéssel húzza az ember simán kijön alóla és kiesik az akku.
Na, és a kérdések...
A régi 51%-on volt mikor kivettem. Az új szintén onnan indult. Kötve hiszem, hogy ez így korrekt. Hogyan fog "lejönni" a telefonnak, hogy mi a szitu. Hogyan fogja kalibrálni? Akkor feltöltöttem 100-ra, most megvárom míg kikapcsol magától aztán újra feltöltöm 100-ra. Ennél jobb ötletem nincs...A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Sordoran
addikt
Engem is érdekelnek a válaszok, bár az enyém még úton van (június közepe után érkezhet elvileg), addigra csak eldöntöm nekiálljak-e magam.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
hzsolee
őstag
válasz hzsolee #11180 üzenetére
Még tegnap kicseréltem. Negyed óra alatt kb megvolt, valóban nem túl bonyolult. Azért kicsit szkeptikus vagyok, meg maradtak bennem kérdések...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
-
kenand
veterán
Mostanában furcsa hiba jelenségek vannak nálam.
Nem tudok levélhez csatolni semmit, fájlkezelőből küldeni. Letöltött dokumentumot egyből megnyitni (pl) Viberen jön egy dokumentum, nem nyitja meg hibaüzenetet küld. Minta jogosultsági gondjai lennének...
gyári visszaállításon kívül más ötlet? -
Mr. Lócsesz
újonc
Sziasztok,
szeretem ezt a telefont több mint 2,5 év után is, amire használom teljesen megfelel. Szeretem a kameráit és a vezetékmentes töltés feature-t.
Viszont az, hogy az Android biztonsági frissítés rajta 2021-06-01 az nagyon zavar, pláne hiába keresek rá bel és külföldi fórumokon, nem egyértelmű hogy egyáltalán bármilyen OTA frissítés érkezik-e még rá. De nem vagyok nyugodt emiatt, hogy gyakran használom az érzékeny alkalmazásokat: banki alkalmazások és társai.
Emiatt nézegetem a Samsung Galaxy A52s készüléket csere okán, de a MA fórum hozzászólások nem győznek meg róla, hogy minőségi csere lenne. Viszont a Samsung főverzió és biztonsági támogatása csábít.
Azonban ha tudnék a Mi 9-re valahogy friss security patch-et feltenni, ellennék vele továbbra is.
Tud segíteni valaki ebben, mi a legegyszerűbb módja a biztonsági frissítésnek? Gyári független, sosem gyúltam a ROM-hoz csak feltettem az OTA frissítéseket.APK mirror-on néztem a Xiaomi Security kiadásokat de gondolom az nem elég.
Nem szívesen megyek el a Bootloader nyitás-ROM csere vagy LineageOS felé mert azokat sem érzem a legbiztonságosabbnak, de meg lehet győzni i valamelyikrőlHa tudtok segíteni azt köszönöm, ha nincs biztonsági frissítési lehetőség akkor azt is és úgy megyek más telefon felé.
-
hzsolee
őstag
válasz Roland0224 #11175 üzenetére
A kocsiban mágnes volt, soha nem gondoltam, hogy ilyen stabil. De aztán váltottam erre a telefonra és kénytelen voltam cserélni a tartót..
-
hzsolee
őstag
válasz Roland0224 #11173 üzenetére
Már, hogy a túróba ne zavarná... Az ilyen "fémlapost" ha ráteszem a töltőre villogni kezd a led, megáll a töltés... sikoltozik
-
-
alex devil
senior tag
Ahogy olvastam azért páran Lehehe akksira cseréltek, nem lehet olyan rossz.
Amúgy ha jól tudom (?) hiába lenne 4000 a telefon csak az eredeti 3300-ig tudja használni.S23
-
Sordoran
addikt
válasz NoNick #11167 üzenetére
+1
Amúgy nem para (én olcsóbbikat vettem most ), mindkettőről olvastam jókat, szóval rosszul senki nem jár.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Atomgeszi
nagyúr
Na most akkor melyik fasza?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
hzsolee
őstag
Napasztmek....
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz NoNick #11163 üzenetére
Miután mindenki berendelte a tutinak gondolt Lehehe-t, bedobott a bombát, hogy másik az igazán jó.
Viccet férletéve, gondolom mindkettő jó, bár én jobban hiszek egy olyanban ami a gyári értéket tudja (3.300 mAh), mint a fantázia 4.000 mAh, bár valós értéken gondolom ez se rosszabb.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
B. Tamas
aktív tag
https://www.aliexpress.com/item/1005002939926667.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef1802ZInFci
Ezt én is csak dícsérni tudom, 2 hónapja cseréltem és ég és föld. Nap végére még 30% körül van aktív használat mellett.
Mindent adnak hozzá ami a cseréhez kell, neked csak egy hőlégfúvód kell hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
NoNick
tag
válasz alex devil #11157 üzenetére
Jobban jársz, ha rendelsz, és utána valahol megcsináltatod.
Lehehe akksit (kb 1 hónap alatt jött meg) Lőrinc centerben belerakattam, kb 13E Ft-ba került az egész.
Akkor nyomtam rajta egy gyári visszaállítást, ég és föld a régi akksihoz képest a képernyőidő. Azt sem tudom, hová lett a powerbankom. -
alex devil
senior tag
Én év eleje óta tervezem, hogy elviszem akksicserére hozzájuk de akkor erről lecsúsztam..
Valaki tud Pesten ajánlani szervizt ahol kicserélik egy normális akksira?
Gondolkodtam, hogy rendelek és kicserélem de nem vagyok egy ezermester típus, egyedül nem vágnék bele a cserébe.S23
-
Sordoran
addikt
válasz Laci.M #11155 üzenetére
Nem tudom mit tudsz a munkahelyemről, de én vagyok az ügyeskezű munkatárs ott. Viszont telefon szétszereléssel még nem volt dolgom, ez pedig picit drágább annál amit beáldoznék hogy "maximum elrontom". De lehet majd bevállalom, bár van egy Mi A1-em aminek a bekapcsoló gombját kéne cserélni, előbb azt megcsináltatom szervizzel. Így ha el is rontom a Mi9-et, mégis marad egy androidos tartalék telefonom. (van olyan app ami nincs iOS-en, de nagy ritkán szükségem van rá, így kell egy androidos eszköz)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Laci.M
senior tag
válasz Sordoran #11150 üzenetére
Nincs egy ügyeskezű munkatársad aki kicseréli? Nem kell nagy szaktudás hozzá, csak egy kis bátorság és kézügyesség. Neten van róla videó hogy kell, egy hajszárítón (hőlégfúvó) kívül semmi más eszköz nem kell hozzá, minden benne van a csomagban. 7000-ftból megvan, többször linkeltük már az akksikat. Nekem a Lehehe van, 6 órás újra a képernyőidőm.
Aláírás
-
GAbre
veterán
Üdv!
Az akku bal felső sarka megpúposodott kissé.
Így most már nem simul rá a hátlap.
Nem tudom,hogy ilyen miatt lehet-e reklamálni akkusnál ali expressen?Volt-e ilyen problémája valakinek.[ Szerkesztve ]
-
-
Sordoran
addikt
Nem olcsó, de lehet én is rászánok kis összeget egy akksi cserére. Mondjuk nekem vidék lenne jó (Szabolcs megye), mert így plusz futár költséggel jár. Viszont már 4-5 napot bír csak egy töltéssel úgy, hogy ultra takarékos módban van és nincs igazán használva. Ezzel szemben a 11 éves SE Xperia X8-am 3-4 hétig is bírja. (igaz utóbbi csak ébresztőnek van használva, míg a Mi9-ben még van aktív SIM kártya)
-
solti
senior tag
Tudtok ajánlani megbízható Bp-i (lehetőleg é-buda, de mindegy) környékén ügyes boltot aki cserélne nekem akksit a mi9ben?
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Kb mennyibe fáj a kijelző ehhez a készülékhez?
-
GuruZone
őstag
válasz cyber86 #11138 üzenetére
Eszközkezelőben ellenőrizd mit látsz. Android Phone, Android Bootloader Interface, vagy Android Composite ADB Interface szokott kiírva lenni.
Fastboot/devices paranccsal le tudod csekkolni, hogy milyen eszközök vannak csatlakoztatva. Jelen esetben nálad tutira semmi.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
HawerKing
őstag
válasz Black&White #11133 üzenetére
Hivatalosan mikor lesz?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
cyber86
őstag
válasz Black&White #11133 üzenetére
És jól működik? Jobb mint eu rom?
-
Black&White
addikt
-
Pumaz89
csendes tag
válasz adamfriday #11123 üzenetére
B20 van benne. Yettel hálózattal nincs gondom, a többiről nem tudok nyilatkozni.
-
Zolás
addikt
válasz Gyarmati_ #11128 üzenetére
Elvileg sikerül vennem egy A52s-t, nekem megfelel a tudása. Igazából ez a telefon is elég tudásra, de váltani szeretnék. Ennyit megér. Plusz a samsung okosórák is tetszenek, így meg eldőlt, hogy a telefon is olyan lesz.
Valahogy mostanában elszabadultak az árak, már a középkategórás telefonok is 160-180k körül mozognak, pont mint a vga árak, a telefon árak is felugrottak rendesen. Nem tudom mi lesz ebből, de nem tetszik ez az irány.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Black&White #11125 üzenetére
Itt mit kell érteni haptic alatt?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Zolás
addikt
válasz Black&White #11125 üzenetére
Nagyon gondolkozom egy Oneplus Nord2-ben, csak az android auto probléma tart vissza. Páran jelezték hogy nem akarja a csatlakozást, én meg nem akarok szívni miatta. Illetve a Samsung A52S még a másik gondolat, most 120k listaáron a telekomnál.
Xiaomit nem akarok, a MIUI rohadtul idegesít, nem akarok újabb 3 évet vele.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Gyarmati_ #11121 üzenetére
120k a maximum amit kiadok egy telefonra, ez erősen túlzás amit linkeltél.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Pumaz89
csendes tag
válasz adamfriday #11115 üzenetére
https://tradingshenzhen.com/en/
Itt tudod kérni Eu rommal és lesz magyar nyelv rajta. Most kb. 200 ezer környékén mozog.
-
Zolás
addikt
válasz Roland0224 #11116 üzenetére
Néztem azt a telefont, de nekem kicsit drága még mindig. Pedig váltanom kell, napi 4x töltöm, kezdem unni.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
cyber86
őstag
Az mi9 pro 5g-re kijött eu stabil. Akkor várható erre is nemsoká?
-
Roland0224
senior tag
Sziasztok
Én is búcsúzom. Nem teljesen a fórumot azért követem még illetve a telefon is megmarad gps-nek/ másodlagosnak lehet cégesnek.
Nálam élesebb váltás lesz. Samsungra...(majd kiderül megbánom-e)
Samsung Galaxy S21 FE lesz az utód.
Van amiben előre van amiben visszalépés de nagyon jó áron volt (180.000Ft Konzolvilágnál míg 250-270 máshol) iPhone lett volna de a Galaxy Watch 4-gyel nem kompatibilis így maradt a Samu.
Kíváncsi leszek első benyomások pozitívak kijelző ég és föld (igaz azóta eltelt három év de minden olyan színes lett 🤣) egyenlőre jóban vagyunk a SamsunggalSzerk.: Nem terveztem cserélni de egyéb nem kívánatos események miatt rákényszerűltem de a telefon mai napig rendben van
[ Szerkesztve ]
-
Pumaz89
csendes tag
válasz racskobalazs #11113 üzenetére
Én is búcsút veszek szeretett telefonomtól. Rendszer gyorsaság és kamera képességek terén semmi bajom nem volt csak az üzemidővel nem voltam már elégedett. Mi 11pro-ra váltottam. Jelenleg ár-èrtèk aranyban a legjobb Xiaomi telefon.
-
racskobalazs
senior tag
Hát eljött ez a nap is.
Búcsúzom a Mi 9-emtől, a családban tönkrement egy telefon, így "örökség lesz".
Magamnak egy Mi 11T Pro-t szereztem, első érzésre jóval gyorsabb, viszont jobban melegszik és nagyobb is. Nem sokkal volt több most, mint a Mi 9 volt Launch környékén (Mi 9-et vettem anno 160k körül, 6/128, ez pedig most 8/256 volt 210k, inflációval stb korrigálva nem olyan vészes, sőt kb ugyan ott van).Jó volt, szép volt, remélem a második tulaját jópár évig szolgálja még (aki a mai napig egy (szintén örökölt) S6-al is bőven elvolt).
[ Szerkesztve ]
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg Xiaomi EU romon vagyok, viszont ahogy látom már november óta nem frissítik (ha jól emlékszem volt itt a topicban is szó róla).
Néztem az oldalukat, a MIUI 13 még nem jött ki Mi 9-re. A kérdésem az lenne, hogy milyen ROM van jelenleg amit még frissítenek és megérheti felrakni? Vagy majd max ennek a 13-as verziója?Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
K4t4lin
újonc
Sziasztok,
bluetooth fülessel van problémám, hallgathatatlanul halk. Bluetooth hangszóróval jól szól, csak a fülessel nem, ami más eszközökkel működik. Az absolute volume kikapcsolása sem segít,se a régió váltás. Van ötletetek?
Illetve Nova alatt az aktív appok közt nem tudok váltani.
V12.5.6.0.RFACNXM stable. Melyik romot tehetem fel format data nélkül, betallózva? Köszi -
Kispósi
aktív tag
válasz Black&White #11108 üzenetére
Nem, de mindjárt rákeresek mi az
-
Kispósi
aktív tag
Sziasztok!
Megörököltem feleségem Mi9-ét. Fel it raktam rá a 12-es Pixel Experience-et kíváncsiságból. Már nem tudom milyen indíttatásból de feltettem hozzá a PE recovery-t is. Nem tartom túl stabilnak a ROM-ot, gyorsan is merül bár az akksi sem 100-as ( be is rendeltem a 4000mAh-at), valami be is ragadt és állandóan kikapcsolt pár perc után. Felraktam újra, most viszonylag ok. Viszont visszaállnél TWRP-re de nem sikerül. Hiába flashelem fastboottal a restart után marad a Pixel Experience recovery. Ötlet hogy miért nem megy és hogy lehet megoldani?
[ Szerkesztve ]
-
Ka999
tag
Nekem is lassan aktuális lesz az akku csere. Saját magam nem szeretnék ezzel próbálkozni, mert félek, hogy több kárt okozok, mint hasznot. Tudnátok javasolni Budapesten megbízható szervizt, vagy akár GSM boltot is, ahol tisztességes munkát végeznek korrekt áron?
-
La Magra
tag
válasz mizoli #11103 üzenetére
Időközben töltőre dugtam újra, nyomkodtam össze-vissza, majd csatlakoztattam PC-hez, és így elkezdett szép lassan feltölteni újraindulás nélkül.
Azóta bekapcsoltam, használtam, megnyomtam párszor a bekapcsoló gombot is, és egyelőre működik.
Bár elképesztő, hogy milyen lassan tölt így PC-ről (eddig hálózati gyorstöltővel használtam mindig).Szerinted még így is a bekapcsoló gomb lehetett és csak mázlim volt, hogy most kiakadt a beragadásból?
Vagy az akkumulátor szarakodik, és lehet, hogy egy sima akksicsere a megoldás? (Elég keveset bír egyébként, kb. fél naponta töltőre kell dugnom.) -
mizoli
addikt
válasz La Magra #11102 üzenetére
Pedig okozhatja a bekapcsoló gomb, akkor is, ha érzésre nem változott. Abból, amit írsz, ez jön le.
Nézd meg, hogy biztosan szabadon mozog, nincs-e bekoszolódva.
Próbáld meg "kipiszkálni".
Próbáld meg csak a hangerő "le" gombot nyomvatartani, a fastboot módnak kell bejönni, újraindulás nélkül.
Ha újraindul, ez szerintem megerősíti a bekapcsoló gomb problémát.
Én leszedném a hátlapot, és megnézném, de tudom, hogy ez nem mindenkinek opció. Lehet, hogy nem a gomb ragadt be, hanem maga a kapcsoló.
Nem lehet, hogy túl nagy erővel nyomtad a gombokat a screenshot készítésnél?Egyébként az akkumulátor is okozhat igen furcsa hibákat.
[ Szerkesztve ]
-
La Magra
tag
Sziasztok!
Tegnap este bootloopban ragadt a telefonom, és sehogy sem sikerül kizökkentenem onnan.
Egy screenshotot akartam készíteni a bekapcsoló és a hangerő le gomb együttes megnyomásával, mire a telefon újraindult, ám csak a kezdő "mi" feliratig jutott, majd ismét újraindult és ez ismétlődött a végtelenségig.
- Fastboot, Recovery mode szintén max. egy másodpercre villan fel, és már indul is újra, így semmit nem tudok csinálni.
- Az éjszaka folyamán hagytam lemerülni a telefont, hátha utána el tudom indítani, de ma reggel töltőre dugva ott folytatja, ahol abbahagyta.
- Olyan, mintha fizikailag lenne beragadva a bekapcsoló gomb, viszont ezt nem érzem, nyomásra ugyanolyan, mint eddig.Van esetleg valakinek ötlete, mit lehetne csinálni ezzel a csodás készülékkel?
-
Atomgeszi
nagyúr
Nektek az SMS Cloud jól működik?
Nekem azt írja, hogy Üzenetek: utoljára szinkronizálva Tegnap
Viszont, ha bemegyek az SMS-ekbe, felül azt írja, hogy 32 üzenet nem szinkronizálódott. Piros betűkkel. Ha rámegyek, akkor bedobja a Xiaomi Cloud oldalát, ahol be van kapcsolva (a készülék életpályájának eleje óta) az SMS-ek szinkronizálása.
Szóval, nem értem, hogy mi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Videó stream letöltése
- OpenWRT topic
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok