Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecsotam
tag
Pont ezért venném a 8-ast, mert a sima MI 9 is 160K-nál kezdődik. Abból a pro kizárt! Nekem nem lenne probléma, hogy nem a flagship van, főleg ha a pro mellett döntök. Azért az kinézetre elég ütős.
Láttam bejelentették Kínában, hogy 500 juant engedtek a Pro árából, gondoltam majd hátha meglátszik nálunk is, de nem nagyon akar. Bár Gearbesten is csak 20-30 dodóval ment lejjebb az ára.
Úgy láttam 140.000-ért már meg lehet itthon is venni a 8 Prot. Bíztam benne hátha még lejjebb csorog az Mi 9 megjelenésével.
-
Aryon87
félisten
A gyorsasagrol irottak meglepnek, elvegre az emui sem piskota, plane egy LG UX vagy egy Samu Expreience-hoz merve.
A kijelzo annyira nem izgat, sokaig ips kijelzos telefonjaim voltak, valamint a Note8 utan sincs semmi hianyerzezem a M10Pro eseteben a kijelzovel.Kamerat a Mi storeban megtapasztaltam, Mi8, Poco es Mix2s is eltangalta az enyemet..
RAWban nemtom mi a helyzet, de most egyelore pihennek a kidolgozasokkal, belefaradtam... -
K82
őstag
Még nem merültem el a Xiaomi/MIUI lelki világában, így számomra adódik a kérdés:
(még) zárt a bootloader, stable kiadás van, hogy lehet átállni betára? Lehet-e egyáltalán zárt BL mellett beta ROM-ot flashelni saját update-eren kesresztül vagy kell hozzá MI Flash?Nagyon elkényelmesedtem a Pixel 2-vel, ott pár adb-s parancs kellett aztán ment is fel a legújabb verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest