Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Milyen videókártyát?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Milyen SSD-t vegyek?

- 

PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

David_DD
tag
válasz

Sgt. Chris

üzenetére
						én is hasonló cipőben járok mint te, már jó ideje szemezek a 8asssal, de gondoltam mostmár megvárom a 9est. Hnap kiderülnek az európai árak de eszerint érdemes lehet még kicsit várni, mer ha tényleg egész európába ennyiért fogják adni, akkor szerintem megéri ezt a kis felárat (nyilván a kis relatív, de kb 30ezer Ftról van szó) vagy ennek az árnak illene lejjebb nyomnia a 8as árát. Aztán el lehet dönteni h na akkor melyik. (speciel én jobban örülnék ha a hátlapon lenne egy standard ujjlenyomat olvasó, valamint az első tesztek alapján a kamera se lett vmi acélos a 8ashoz képest, de azon még biztos csiszolnak. szerk: az OIS hiányt se értem túlzottan..)
 - 

tkonya
aktív tag
válasz

Sgt. Chris

üzenetére
						Ezt neked kell eldönteni, mikor én vettem, a MI9 csak hírbe volt. MI8, P20pro, SonyZ2, SamuA9-et nézegettem, fórumok, tesztek...kékhez besétáltam, Mi8van? Volt egy darab. Tovább nem is volt kérdés. Kézbe fogva, kis nyomkodás, elsőre jött az érzés, ez kell. Minőségi külső, bitang erős belső. Emui után a miui sem volt annyira új, nekem az oldalankénti mappázhatóság eddig is nagyon tetszett. Nem zavar hogy nincs klasszikus főmenü. Miui testreszabható, korrekt. Gesztus vezérlés nagyon tetszik, második nap kipróbáltam, azóta nincsenek alsó sávban gombok. Mint írtam, képek, videók számomra megfelelő minőségüek, mindig azt vallottam, aki ennél többet akar vegyen fényképezőt meg kamerát😃 Rendszer pörgős, tetszik nagyon.
Hezitálsz, próbáld meg mindkettőt megtapizni, (ha ideér a MI9), és elfogod tudni dönteni melyik kell. - 

siskad
őstag
válasz

Sgt. Chris

üzenetére
						Igazából van pár hátránya a Mi9-nek a Mi8-hoz képest: nincs benne OIS, nincs benne infrás arcfeloldás és ha jól tudom értesítési LED sem.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Path of Exile (ARPG)
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
 - Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest