Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
LOS = Lineage OS?
Betűről betűre egyetértek veled, kár hogy a többiek ezt nem értik és trollkodásnak veszik.
Áprilisig volt olyan alter rom, ami stabil volt, és minden működött rajta? Érdemes lehet olyat feltenni?
Érdekes egyébként, hogy az új PE már nem májusi hanem júniusi vagy júliusi (nem tudom hogy adják ki ezeket, de a legújabb) security patch van. Nem tudták azt javítani egy hónap alatt?Szerk: Meg az is milyen érdekes, hogy azonos rendszer két buildje között csak tiszta telepítéssel lehet frissíteni... Ahhoz meg nincs kedvem, hiába a TiBi, és szeretem nagyon testreszabni a telefonom, és van ami nem importálható, így a clean install minden verziónál nálam felejtős, mert öreg vagyok én már a saját magam szívatásához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő