Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Persze, én is az ellenállhatatlan specifikációjának és árérték arányának nem tudtam nemet mondani, de rájöttem, hogy nem vagyok az a minden héten frissitgetős meg romcserélős tipus, és nekem tök felesleges az ilyen erős spec. teló hogy 808 meg 3GB RAM, mert telefonálni, zenére meg FM rádióra használom leginkább, és csak néha kell GPS-nek meg netezni. Sose volt rajta egy játék sem, vagy ilyesmi. Pusztán olyat kerestem aminek jó a kamerája, ha a gyereket fotózom, és a Sony Z1C-Z3C nem váltották be a hozzájuk fűzott reményeimet.
Aki a nagy méretet szereti annak biztos jó lenne a Nexus 5x 90-ért, azt meghiszem! Nekem kezd körvonalazódni a tökéletes telefon: egy 4.7"-os DualSIM teló lenne fizikai Home gombbal, Snapdragon410-el, jó akksiidővel, FM rádióval, meg 1.5-2GB RAM-al, és ehhez legközelebb a Samsung Alphák állnak..
-
-
vicces1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest