Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Douwd
tag
válasz
#65577472 #317 üzenetére
Mi alapján írják ezt ? Bugreportban gyönyörűen meg lehet nézni. Én olvasom a kínai fórumokat is, még sehol nem olvastam samsung szenzoros készülékről. Egy szlovák gyerek írogatja xda-n, hogy neki van, de rajta kívül senkinél nem olvastam. Valószínűleg csak hülyíti a népet. Amúgy ilyen Samsung szenzor Note2-ben van, akármennyire is írták itt a fórumon, hogy ez hülyeség. [link] Kár, hogy nekünk nem ilyen részletes ez a menüpontunk.
Gondolom persze később majd lesz, ha nem tudnak eleget gyártani. Már pl. nem mindegyik 4c Sharp paneles, egyes későbbi gyártásúak már AUO-val vannak felszerelve, ami kicsit rosszabb. Hogy egy gyönyörű google fordítást idézzek egy kínai fórumról: "AUO good fart Yeah, you try to flick on white background brightness bar will not be red, red with monkey ass like"
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ukrajnai háború
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest