Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
Az android (Google) biztonsági frissítései nem sokat érnek, nem úgy mint a Windows. Ez főként a "millió" gyártó és a különféle romok sokasága miatt van. Mégis több évtizede elvagyok frissítések nélkül, banki appok társasága mellett, feloldott boot loaderrel, custom romokkal, rootolással, akár 5-10 éves készülékkel.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
Alapból egyik nem gyári rommal sem lehet fizetni, kell hozzá a Magisk root egyéb modulokkal együtt, hogy a gplay fizetés működjön. Jelenleg megy a fizetés, de erre most nagyon rászállt a Google. A Simplét kordában lehet tartani inkább azt használom.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
-
szimi57
őstag
válasz thegaben86 #4419 üzenetére
Itt gyorsabban jöhet válasz.
-
szimi57
őstag
105 gyári alkalmazást töröltem és működik, egyelőre hiba nélkül.
-
szimi57
őstag
Megvolt a root.
-
szimi57
őstag
Sziasztok! Rootolt eszközön működik az OTP-app? Telekom? Stb.
-
szimi57
őstag
válasz balu1977 #4335 üzenetére
Tejesen mind1, hogy jön e frissítés. A Redmi 4x-em még mindig tökéletesen működik, és szerintem működni is fog, míg meg nem szűnik a hagyományos SIM kártya támogatás a szolgáltatók részéről.
-
szimi57
őstag
válasz pusszycat #4321 üzenetére
Használtan került hozzám a készülék nemrég. Hardveresen bemérve 3230 mAh töltést vett fel. Szoftveresen alaposan kigyomláltam, így 2 napot simán tud, persze ez nem lehet irányadó hisz felhasználás függő. Töltés 15-85 % között. Valszeg az előző tulaj miatt eshetett ennyit az akku kapacitása 2 év alatt.
-
szimi57
őstag
2 éves, negyedével csökkent az akku kapacitása. Vajon a gyors töltés miatt?
-
szimi57
őstag
válasz Viktor0610 #4311 üzenetére
Megoldódott! Lefagyasztottam rendszerfolyamatot, amit nem kellett volna. Ennek eredményeként a MD engedélyeinek megadása inaktív lett. Hogy melyik folyamat lehetett a 4-5 közül, amit visszaállítottam, nem tudom. Majd kiderítem.
-
szimi57
őstag
Használ valaki MacroDroid automatizálót?
-
szimi57
őstag
Sziasztok! Pár napja van meg a Lite változat. Jön még erre gyári frissítés? A jelenlegi verzió: 14.0.2.0(TKQEUXM).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest