Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Juve cimbi a nagy symbianos korszakbol Laca vagyok a listáról. Nekem is a 4G verza van hívj ha kérdésed van
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Ha rövid távban gondolkodsz vele kapcsolatban pl. 1 év akkor mindegy. 4-5 évre nem vennék 4G-s lassabb SoC-ot.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
kbyte1024
veterán
Úgy fikazzatok ezt a snapi 732-ōt mintha valami fos lenne. Mire nem elég?? Most komolyan? Mint már írtam nagyon minimális a különbség a poco X3 pro-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz cintula187 #988 üzenetére
Én is a 4G-s modellt nézem. Játszani nem játszok vele,5g nincs nálunk.
-
zala005
tag
válasz cintula187 #980 üzenetére
Én minden reklámot és hirdetést, illetve bloatwaret el tudtam róla távolítani (adb-vel, root nélkül), elvileg foverzio frissítés után vissza jöhetnek az appok, de reboot után semmiképp.
Mindenképp az 5G-s modellt ajánlom, ha a 11 lite-ot szeretnéd. A proci jóval erősebb, illetve a kamera is jobb picivel. -
scream24
senior tag
válasz pusszycat #985 üzenetére
Á, meg kéne, hogy öljelek! 😁😁 Itt, a hardveraprón is megtalálható a kolléga. Szerencsére egy városban lakunk, így még könnyebb volt az adás-vétel. A zöldet nem mertem bevállalni, így fekete lett. 😊
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
Csápájev
őstag
5G-s verziót?
-
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #969 üzenetére
Vagyis erre a részére senki sem figyel csak de jó a soc.
-
balu1977
senior tag
Nincs is benne jóformán. Samsungban több van szerintem.
-
Július elején vettem, akkor még magasabb volt az ára. Ahogyan a most debütáló A52S 5G is így nem olyan jó konkurens, mert 170K-ról indul idehaza.
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Jelenlegi Huawei P20 PRO -mat szeretném lecserélni. Telekom hűséggel venném a telefont.
Xiaomi Mi11 vagy a lite -ot néztem ki. Érdeklődnék, hogy a bloatware-ek et el lehet tartósan távolítani mostanában a Xiaomi készülékeknél (sose volt tőlük mobilom) vagy pl. reboot után visszatérnek?köszi
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
kbyte1024
veterán
válasz GoodSpeed #975 üzenetére
Értelek, de túl van lihegve ez a magyar garis dolog. Ha pár ezer Ft-ról beszélnénk akkor még meg is értenem. De súlyos 10ezekrol beszélünk. Én kB 50telot vettem már a Bangoodrol. 1-se kellet soha visszakuldenem. És nem Zs kategóriás telokat vettem.
-
-
válasz pusszycat #974 üzenetére
Nekem fontos a magyar garancia. Romániában még sosem jártam, és nem is tervezem.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz GoodSpeed #973 üzenetére
Nem akarlak lelombozni de én 100e vettem vagy 3 hete. A neten online boltból és most is tudnék venni annyiért. Igaz, h nem MO. hanem RO. Úgy vettem észre itt mindig olcsobbak 20-30e a telefonok lehet mert nincs artisjus vagy gyengébbek a bérek.
Picit most drágább de még mindig jó [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Az attól függ. 150K lenne a Mi 11 Lite 5G, de én Magentásként jelentős készülékkedvezménnyel kaptam:
Pont azért vásároltam a Xiaomit, mert az A52 5G (még ugye kanyarban sem volt az A52S 5G) nem volt készleten. Viszont úgy látom, már nem évente, hanem félévente frissítik a modelleiket a gyártók.
#972 pusszycat: +1
-
-
Dave™
nagyúr
A hivatalos csatornán mikor frissül OTA? Még mindig 12.5.1-en van. Más. Az új A52s 5G elég komoly rivális lett.
-
Az azért kemény A Mi A2 is havonta kaptam a Galaxy A50 is, nem tragédia, de azért Samsungnál negyedéves frissítés a 3. év után szokott lenni...
-
ANDROID???
addikt
A fotók milyenek a színeket tekintve, színhűség mennyire helytálló?? Csupán az 5g változat érdekel.
-
Havi biztonsági frissítés nem szokott lenni?
-
Van benne microsd? Nekem nem látja. Majd veszek bele egy új 128 GB lehet azt jobban csipázza majd.
-
Pistu_
tag
Sziasztok! 3 napja vásároltam egy Mi 11 lite 5G-t a T-től, 2021.06.-os gyártmány és huaxing paneles. Eddig nem találtam benne hibát.
-
MODERÁTOR
Legyetek szívesek a milyen telót vegyek offot befejezni.
Köszi.Xiaomi 13T
-
Upo
addikt
Sokkal vékonyabb, könnyebb? Az nekem nem jön be, teljesen felesleges divatozásnak tartom.
De hétvégén talán eljutok megnézni.
A SOC erősebb, de a másik is bőven sok, a note4 is elég volt.
Az AMOLED-et azért meg kéne néznem, mert így látatlanban közel van a kizáró okhoz.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #948 üzenetére
Mellesleg, aki csak a mobilon kukkolja az eredményeket, nem monitoron/laptopon, az az életben nem fog különbséget találni, sőt persze hogy mind jó lesz.
Nem, nem neked szól! Petya 2012
[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
válasz ANDROID??? #950 üzenetére
Hát úgy tűnik nekem,szerinted!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest