- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZBO
tag
Sziasztok!
Feleségemnek vettünk egy Mi 10 T lite telefont és nem tudom a saját feltöltött csengőhangot beüzemelni, mindig csak a gyári zenéből hagy választani. Hogy tudnám a gyári cs.h ok közé bemásolni? -
misimagaki
aktív tag
válasz
misimagaki #698 üzenetére
Közben rájöttem.
Poco Launcherrel nem megy a gesztus vezérlés. -
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem ezt a verziót V12.0.2.0.RJSEUXM, és azóta nincs gesztuvezérlés. Bekapcsolhato, csak nem csinál semmit. Az útmutató alatt működik, de egyébként nem.
Poco launcher van fent es eddig nem volt gond több telefonon sem.
Olyan jó volt már elfelejteni a Xiaomis izéket....
Találkozott már valaki ilyennel? -
kszthly
senior tag
válasz
donmackó #692 üzenetére
Május óta kint van az EU 12.5.2.
-
donmackó
addikt
Kijött a stabil 12.5 a global romra? Mikor várható ez az eu-ra? [link]
-
-
nullpoint
őstag
válasz
Mr.Wiking #687 üzenetére
Ez nehéz kérdés.
Nekem az Mi10t lite a redmi note5 höz képest visszalépés (több mint 3 éves telefon).
Konkrétan ugyanazon használat (illetve nem használat) mellett fele annyi akkuidő a nagyobb akksi ellenére, a jobb szenzor ellenére sokkal rosszabb kamera (majd csinálok összehasonlító képeket), ugyanazon helyeken sokkal rosszabb térerő (5g-t kikapcsoltam). Gps vétel ugyanaz, hiába dualband a mi10tL.
Nem tudom hogy egy defektes készüléket fogtam ki, vagy ez szériahiba, vagy a kiforratlan szoftver, de ajánlani csak olyannak tudnám aki megérdemli hogy szenvedjen.
Azt persze nem tudom hogy a RN10 pro jobb-e ennél. Az picivel gyengébb SoC, nagyobb megapixel főkamera (ugye az sem jelent semmit, sokszor bebizonyosodott), nagyobb akksi, gps nem dualband, de ugye lásd feljebb.
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Szerintetek ezt vegyem, vagy inkább a Redmi Note 10 Pro-t?
-
Ájvé
veterán
-
donmackó
addikt
válasz
donmackó #679 üzenetére
Végül is csak nem hagyott nyugodni a dolog, és addig szedegettem a romokat még jó nem lett. Először fel kell tenni a V12.0.9.0.QJSEUXM-et , majd erre mehet a V12.0.2.0.RJSEUXM rom.
-
nullpoint
őstag
-
strikt
csendes tag
Sziasztok! Kis segítséget kérnék. Most vettem a telecomnál. A gondjaim. Nem kacsolódik bluetooth a kocsiban.( Ford Mondeo 2012). A Honor 9 es régit simán megtalálta.
A lépésszámlálót nem lelem. Nem találom a fejlesztői beállításokat. A honorrol nem tudtam átmenteni a névjegyeket, bár szerintem ott a régi a ludas, mert valamiért nem látja a saját megosztásában. Köszi a válaszokat -
doongoo
addikt
válasz
Wallenberg #656 üzenetére
szerintemm it még hardveres a korlát, mint anno a 3G -> 4G átállásnál. Akkor is kezdetvebn csak az egyik slot tudta a 4G-t (mot meg az 5G-t). De biztosat nem tudok, mert eleve csak egyik szolgáltatónál van 5G-s csomagom, így nem tudom tesztelni sem.
-
applause
aktív tag
Az a problémám, hogy az simplés nfc fizetés pár alkalommal működik, azután nem. Ilyenkor a simple alkalmazást törölni kell és újratelepíteni. Ezután pár alkalommal jól müködik, majd nem engedi a fizetést, a terminál azt írja, hogy ellenőrizzük a mobil beállításait.
Másnál, hogy működik. -
Wallenberg
senior tag
válasz
Wallenberg #652 üzenetére
Erre valaki?
-
Synaptic
senior tag
Sima nem mókolt Telekomos a telefon . Létezik hogy 2020.11.02 az utolsó biztonsági frissítés ?
-
LiteCross91
aktív tag
Android 11, gyári minden. Olyat szokott csinálni, hogy feloldás után nem jelenik meg néhány mappa, ikon a kezdőképrnyőn. Olyankor egy lappal arrébb megyek, majd vissza és ott vannak. Ez mitől lehet?
-
Wallenberg
senior tag
Mind a két SIM foglalat tudja az 5G-t, azaz dual 5G-s a telefon?
Úgy tudom, eredetileg csak az egyik SIM foglalat tudott 5G-n lenni. Azóta frissítették már a telefont, hogy a másik SIM foglalat is tudja az 5G-t, azaz egyszerre legyen 5G-n a telefon mindkét hálózaton?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es panel, infra, jack, gyorstöltés és 5G: csak nevében lájtos a legolcsóbb 10T.
- PayPal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amatőr csillagászat
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest