Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
Én nem bántam meg, hogy megvettem így nemsokkal az Mi3 megjelenése előtt...Elég jó áron jutottam a 32 GB-s Mi2-höz. Megrendelés megtörtént a 16 GB-sre, csak sajnos a Xiaomi kifogyott belőle és a nagyobb tárhelyeset kaptam ugyanannyiért.
Majd olvasgatom a fórumot, mert azért kíváncsi leszek az árvágásra. Valaki írta is korábban, hogy még az is lehet, hogy 290 dollár körül lesz a kisebbik Mi2s, de akkor az Mi2A-t is ólcsóbban fogják árulni mert amúgy egy árban lennének?!
Annyi biztos, hogy marha jó, hogy ilyen "gépeket" lehet venni ennyiért, mert én biztos hogy még egy rabságot nem írók alá egy szolgáltatónál sem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest