Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sir Riccio

addikt

válasz -HajTömeg- #6600 üzenetére

Anno ugye a kikapcsolva ébresztés is elképzelhetetlen volt és nyígott miatta mindenki, de nekem pl. a dSLR Controllerhez is kellett legalább a 4.0 amikor először használtam (akkor a telefonomon még 2.3 futott és bár ebben nem vagyok biztos, csak a 4.0-val jött el az OTG támogatás is mert ez a 2.3-ból még kernelszinten hiányzott), így hát a tabletemen a CF kártyáról történő adatmentés sem működött volna enélkül, amit bár ritkán (mert igazából most már több mint 100GB-nyi CF kártyám van) de használok és baromira hiányozna ha nem lenne. Az általam nagyra becsült Cerberus lopásgátló számos funkciója is csak 4.0-tól éledt fel és akkor még nem beszéltünk az egyre kényelmesebbé és szebbé váló UI-ról, amely kényelmesebbé teszi az életünket és a funkciók bővüléséről, vagy az optimalizáltságról, a rendszersebességről és a felhasználói élmény fokozásáról. A sebezhetőség elkerülése pedig igenis fontos, mert ha valahol kiderül egy hiba, azt előbb vagy utóbb valaki ki is használja. Aki a telefonját nem csak telefonálásra használja, de dolgozik is rajta keresztül, mert blogol, vagy Facebookon folytat üzleti tevékenységet és/vagy hirdet, vagy bármi egyéb olyan funkciót használ aminek tétje van, annak fontos, hogy a rendszer up to date legyen, hogy legalább a korábbi hibákon keresztül ne fordulhasson elő ilyen jellegű probléma. Ezt az nem értheti aki nem használja azoknak a funkcióknak a 99%-át amitől egy készülék okos lesz, neki tökmindegy. Legfeljebb csinál másik Facebook/Gmail fiókot és ennyi, nincs mit veszítenie. De akinek egy százezres látogatottságú oldalát nullázza ki egy rosszindulatú kód/unatkozó hülyegyerek(az én Fb oldalam nem egész négyezren követik és ebben is évek munkája van), az hidd el, hogy mindent megtesz azért, hogy csökkentse a hibaszázalékot, a frissítéssel pedig ez IS megtörténik. Neked nincs rá szükséged, hogy frissüljön, de kategorikusan kijelenteni, hogy a felhasználók többi része is csak megeszi a "marketing bullshitet" csak azért mert a fejlesztések között nincs olyan terület ami téged érintene, picit erős.

• Dominó85

addikt

válasz -HajTömeg- #6600 üzenetére

GB-hez képest az ICS semmit sem hozott? :Y Bocs, de ez elég vicces kijelentés. :DD

Új hozzászólás Aktív témák