Hirdetés
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Hővezető paszták
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Dell notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
Az 1S-re meg március. Ez már a sokadik halasztás, nagyon nem szimpi ez a hozzáállás, főleg annak ismeretében, hogy tudjuk, hogy volt aki 1S-re rakott össze "működő" alfát két nap alatt (!) ami nyilván bugos volt, de nem is fél-egy éve dolgozik rajta a szükséges források birtokában, ahogyan a fejlesztői csapat teszi.
(#6586) Klara_ : Én azt vettem és maximálisan meg vagyok vele elégedve (az én kocsimban egyetlen MTK-s telefon sem talál GPS jelet, valószínűleg a szélvédő gőzölése miatt, így nekem az nem is volt alternatíva), ettől függetlenül legalább egy 4.4-nek baromira örülnék ha már hallgatjuk hónapok óta, hogy lesz. Már amikor tavasszal megvettem akkor is szó volt róla. Ha nem is ígérik akkor nem érdekelne annyira, persze nyilván sajnálnám mert megvannak az előnyei annak ha az ember egy friss rendszert futtató eszközt használ. Érdekes ez egyébként, amit a melegedésről meg a fagyásról írtok (meg írnak 1S tulajok is), mert én egyáltalán nem tapasztalom. Havonta vagy ritkábban előfordul egy fagyás, meg a 43-as multi ROM előtt voltak memóriagondok, de azzal minden megoldódott, bár ez nyilván használatfüggő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest