Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Dominó85 #6585 üzenetére
Az 1S-re meg március. Ez már a sokadik halasztás, nagyon nem szimpi ez a hozzáállás, főleg annak ismeretében, hogy tudjuk, hogy volt aki 1S-re rakott össze "működő" alfát két nap alatt (!) ami nyilván bugos volt, de nem is fél-egy éve dolgozik rajta a szükséges források birtokában, ahogyan a fejlesztői csapat teszi.
(#6586) Klara_ : Én azt vettem és maximálisan meg vagyok vele elégedve (az én kocsimban egyetlen MTK-s telefon sem talál GPS jelet, valószínűleg a szélvédő gőzölése miatt, így nekem az nem is volt alternatíva), ettől függetlenül legalább egy 4.4-nek baromira örülnék ha már hallgatjuk hónapok óta, hogy lesz. Már amikor tavasszal megvettem akkor is szó volt róla. Ha nem is ígérik akkor nem érdekelne annyira, persze nyilván sajnálnám mert megvannak az előnyei annak ha az ember egy friss rendszert futtató eszközt használ. Érdekes ez egyébként, amit a melegedésről meg a fagyásról írtok (meg írnak 1S tulajok is), mert én egyáltalán nem tapasztalom. Havonta vagy ritkábban előfordul egy fagyás, meg a 43-as multi ROM előtt voltak memóriagondok, de azzal minden megoldódott, bár ez nyilván használatfüggő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest