Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
válasz rigoberto #2433 üzenetére
A kamera szerintem nagyon jó... mindig van jobb, amit eddig a képekből a családnak és ismerősöknek mutattam, az mind csodálkozást váltott ki...
Ugyanakkor az aksi idő a kezdés után kb két héttel javult... a melegedés is ritkább...
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
Toth_Jani
őstag
válasz rigoberto #2438 üzenetére
Valóban nincs rajta Zoom, digitálisan lehet nagyitani 10x-es méretig vagy PC-n bármeddig miközben romlik a minőség.
Esetleg lehet 50 Mpx-es képeket csinálni és azt darabolgatni tetszés szerint.
Állítólag a Poco F2 Pro-ban ki lehet cserélni a kamerát olyanra, ami tud zoomolni.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz rigoberto #2435 üzenetére
Zoomkamera alatt itt zoom objektivet értenek. Az nincs. Az egyre ritkább. De 0.6 és 2.0 digitális zoom az van. És ez volt sztem mindig.
Ha nem kell zoom, több mint kiváló képeket készít.
Ha kell, akkor ilyen méretben az s20 és plusz széria kell neked is. Mint nekem.eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz rigoberto #2445 üzenetére
Hát pedig vannak kiválóan sikerült típusok. Pl a 20+ 5g.
Kamera jobb, akku egal, kijelzo jobb. És 3 évvel öregebb hardver ellenére hétköznapokban kevesebb lag. Nem mondom h jobb, mert 12 kifejezetten jó készülék, de Samu is tud, ha akar.[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
-
scream24
senior tag
válasz rigoberto #2479 üzenetére
Elég sokat jàrkálok külföldre, de semmi ilyet nem tapasztaltam. Villám gyors az átállás. Akár repülővel, akár kocsival mászkálok. Lehet , hogy régi a sim kártya, esetleg tényleg valami beállítás lesz a hunyó.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
littlerock
aktív tag
válasz rigoberto #2486 üzenetére
VW-vel használom, de az AA-t kábellel (az autóm nem is tudná másként, de a töltés miatt meg úgyis kell a kábel. Nem vezetékes töltést csak nagyon zárt helyen lehetne megoldani, akkor meg biztosan melegedne...). Nekem semmi gondom nincs a BT-vel, bár én is utánakérdeztem vásárlás előtt.
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
littlerock
aktív tag
válasz rigoberto #2513 üzenetére
Eddigi mobilos tapasztalatom alapján az esti töltés nem ártott a telefonoknak. Mármint ami nálam voltak az elmúlt években. Az elmúlt kb 24 évben 2 Nokia, egy Ericson majd 3 Nokia aztán 5 Samu egy Huawei, és most ez a 4. Xiaomi (2016 áprilisában kezdtem a sort egy Redmi 3 pro-val). Egyetlen aksicserém volt eddig egy Samuban, de az utángyártott is hamar meghalt, inkább telefont cseréltem.
- kettő-kettő és fél évre tervezek, és a pár hónapos használt telefont preferálom ha váltani szeretnék. Ez a mostani esetben ha jól emlékszem 160.000-os új ár helyett 120.000 huf volt, de a számláján még 220.000 körüli összeg szerepelt.Mindennek van kockázata, de mindent úgy próbálok használni, ahogy lehet... Az előző Mi9 lite 3,5-4 évesen kb egy napot bírt, de mivel gyorsan töltődött, egyértelmű volt a kapacitásvesztés.
Vigyázok a telefonra, de nem minden áron, és 15-18 W teljesítménnyel töltök. tudtam, hogy nem fényes az aksiideje, és picit rosszabb is mint amire számítotam, de ez van, ha két évet kihúz, rendben vagyunk... addigra várhatóan karcos lesz, és kicsit be is lassul a szoftverek miatt.Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest